Kesän 2024 kuunteluvinkit – tutustu puhujiemme podcasteihin!

Vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdilla, ja haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme hyvästä yhteistyöstä kuluneiden kuukausien aikana! Toivomme, että myös kesä tarjoaa inspiroivia ja elämyksellisiä hetkiä ja tätä silmällä pitäen olemme koonneet listan puhujiemme podcasteista, jotka tarjoavat monipuolisesti herättelevää sisältöä eri teemoista.

Kuten aina, olemme apunasi kesäkuukausien ajan kaikissa tilaisuuksiin liittyvissä tarpeissanne. Asiakasvastaavamme ovat helposti tavoitettavissa niin yhteydenottolomakkeen, kuin kotisivuiltamme löytyvän chatin kautta. Toivotamme antoisia kuunteluhetkiä Speakersforumin puhujien seurassa ja rentouttavaa kesää!

Nina Lyytinen Psykopodiaa –podcast

Nina Lyytinen on psykologi (PsL), kouluttaja ja Kauppalehden kolumnisti. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta erilaisten organisaatioiden, johdon, esihenkilöiden ja työntekijöiden tukena, sekä omistautunut psykologisen tiedon popularisointiin podcastinsa avulla.

Joni Jaakkola Väkevä elämä – viisaampi mieli, vahvempi keho

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka niittää suosiota valmennusliiketoimintansa, luentojensa ja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta myös sosiaalisessa mediassa.

Niina Ratsula Moraalit(on)-podcast

Niina Ratsula on palkittu kestävän työelämän vaikuttaja, joka on viimeiset 20 vuotta pyrkinyt selvittämään, mikä tekee joistakin yrityksistä vastuullisempia kuin toiset.

Elisa Heikura Koodarikuiskaajan podcast

Elisa Heikura on IT-alalla työskentelevä avarakatseinen humanisti ja kouluttaja. Elisan rooli koodarikuiskaajana on katalysoida asiantuntijoiden kasvua sekä kehittää erityisesti ohjelmistoalan toimintaympäristöä.

Jenna Mattila Raharesepti

Jenna Mattila on talousvalmennusyrityksen perustaja, sisällöntuottaja ja avoin ja itsensä likoon laittava vaikuttaja. Hänet on nostettu kiinnostavimpien talousvaikuttajien TOP20-listaukseen 2022 ja valittu vuoden sijoittaja finalistiksi 2023.

Jasmin Hamid Taloudellinen mielenrauha –podcast

Jasmin Hamid on tv:stä tuttu näyttelijä ja Speakersforumin Vuoden Juontaja 2023. Hän on avoimen rahapuheen sanansaattaja ja vuonna 2020 hänet valittiin myös Vuoden Sijoittajaksi. Jasmin puhuu mm. sijoittamisesta ja oman talouden haltuunotosta.

Mikko Hyppönen ja Tomi Tuominen Herrasmieshakkerit

Mikko Hyppönen ja Tomi Tuominen tunnetaan arvostettuina tietoturva-asiantuntijoina. Heidän luotsaama Herrasmieshakkerit on Suomen suosituin teknologia-podcast, joka käsittelee tietoturvaan ja kyberuhkiin liittyviä aiheita huumorin ja asiantuntemuksen sekoituksella.

Johannes Laine Kohti unelmia

Johannes Laine on bisnesvalmentaja, joka käyttää itsestään myös nimitystä sarjainnostuja. Johannes pitää Kohti Unelmia podcastia, sparraa yrittäjiä Kohti Unelmia Akatemiassa sekä niin sanotusti elää kuten saarnaa!

Ilona Rauhala –podcast

Ilona Rauhala on valmentava psykologi, kirjailija ja yrittäjä. Hänellä on erityinen kyky kohdentaa viesti kuulijakunnan mukaan, olipa kysymyksessä pörssiyritysten ylin johto tai suorittavaa työtä tekevä henkilökunta toimialasta riippumatta.

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2