Ilkka Lavas

Yrittäjän tärkeä tehtävä on pitää organisaatio innovatiivisena. Jatkuva innovointi pitää yrityksen menestyvänä. Kehittämisestä ei saa tinkiä.

Digitaalisen markkinoinnin ammattilainen

Ilkka Lavas

Kasvuyrittäjyys ja digitaalinen markkinointi

llkka Lavas on sarjayrittäjä, puhuja, valmentaja ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, jonka tunnetuimpia yrityksiä ovat mainosverkosto Improve Media, verkkopalveluita suunnitteleva W3 Group Finland, TableOnline pöytävaraus, suosittu ilmainen sanakirja, Suomikauppa.fi sekä City-lehti.

Lavaksen yrittäjän ura alkoi jo 20 vuotta sitten hänen ollessaan 17-vuotta. Ensimmäisen yrityksensä perustamisen jälkeen hän on askel askeleelta kasvattunut yrityksistään yli sata ihmistä työllistävän LavasDesign Oy konsernin.

Lavaksella on luonnontieteiden kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteestä Helsingin Yliopistosta, Akateeminen yrittäjätutkinto Aalto Yliopistosta sekä Team Academy Finlandin MBA. Hänet on palkittu useaan otteeseen yrittäjyydestä. Lavas on ollut lukuisissa vastuutehtävissä, mm. Suomen Yrittäjien Kasvuyrityskomitean jäsenenä. Vuonna 2015 hän sijoittui tiiminsä kanssa kolmanneksi nopeimmin kasvavaksi yritykseksi Deloitte Fast500- kilpailussa

Ilkka Lavas suhtautuu intohimoisesti yrittäjyyteen. Haasteet ovat Lavakselle uusia mahdollisuuksia, joista voi aina oppia uutta. Tehtävissään strategisena konsulttina ja sparraajana Lavas on päässyt näkemään aitiopaikalta eri toimialoja ja niiden prosessien kulkua. Lavas on positiivinen, ahkera, määrätietoinen visionääri, jonka innovatiiviset prosessimallit ovat auttaneet asiakkaita kasvamaan ja menestymään vuodesta toiseen.

Ilkka Lavas on kokenut uransa aikana yrittäjyyden tuomat onnistumiset, mutta myös haasteet. Usko rohkeaan tekemiseen, innovointiin ja visioon sekä positiivinen asenne yrittäjyyteen ovat vieneet häntä eteenpäin ja innoittaneet häntä kirjoittamaan kokemuksistaan. Lavas on kirjoittanut kaksi kirjaa. "Luontainen yrittäjyys" 2005 ja "Pysäyttämätön yrittäjyys" 2013, josta ilmestyi englanninkielinen versio "Unstoppable entrepreneurship" 2014. Kirjoittamisen lisäksi Lavas on aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa, mentoroi start-up yrittäjiä ja kirjoittaa suosittua Menestyvä yrittäjä-blogia.

Ilkka Lavaksen puheteemoja ovat muun muassa:

  • Kasvuyrittäjyys
  • Digitaalinen markkinointi
  • Lean Startup - kokeilukulttuuri
  • Innovaatiot ja kasvustrategiat
  • Digitalisaatio
  • Median murros, median ansaintamallit
  • Johtaminen

Pressikuvat

Ilkka Lavas

Ilkka Lavas

Media-alan sarjayrittäjä

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2