Jutta Larm (Gustafsberg)

Elämästä nauttii parhaiten, kun muistaa huolehtia itsestään ja panostaa omaan hyvinvointiin.

Valokuvaaja: Elise Kulmala

Mediakasvo, Yrittäjä

Jutta Larm (Gustafsberg)

Menestynyt hyvinvoinnin asiantuntija ja yrittäjä

Jutta Gustafsberg on motivoiva puhuja, hyvinvoinnin ammattilainen ja brändäyksen asiantuntija. Jutta on tullut tunnetuksi mm. suosituista elämäntapamuutos aiheisista tv-sarjoista ja kirjoista. Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta ja epäileväiset kuulijatkin lähtevät valmennuksesta hymyssä suin.

Jutta puhuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, johon kuuluu fyysisen kehon hyvinvointi (ravinto, liikuta, uni) ja ennen kaikkea henkinen hyvinvointi. Jos päänuppi ei ole kunnossa, elämästä ei voi nauttia kokonaisvaltaisesti. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että vastuu omasta elämästä otetaan omiin käsiin.

Jutan luennolla haetaan ymmärrystä siihen, että juuri nyt on mahdollisuus tehdä muutoksia elämään. Puhujana Jutta on vakuuttava ja innostava. Tosielämän tarinat ja rankatkin kokemukset sekä positiivisuus värittävät luennon kulkua.

Miten on mahdollista, että B-luokan julkkis nousee maassamme A-luokan asiantuntijaksi? Jutan yrittäjä tarina on varsin mielenkiintoinen. Hän omistaa FitFarm yrityksen, joka on noussut muutamassa vuodessa maan johtavaksi liikunta- ja hyvinvointipalveluja internetin välityksellä tarjoavaksi yritykseksi. Vuosittain noin 40 tuhatta suomalaista käyttää FitFarmin palveluja. Yritys on kymmenkertaistanut liikevaihtonsa muutamassa vuodessa. Mutta jotta tähän pisteeseen on päästy, on uralla pitänyt tehdä vääriä valintoja ja kokea taloudellista ahdinkoa. Usko omaan tekemiseen ja rautainen asenne ei ole horjunut vastoinkäymistenkään edessä. Nöyrä asenne on säilynyt matkassa vuosien ajan.

Jutan luentoaiheita esimerkiksi ovat:
- Miten motivoidun pitämään itsestäni huolta?
- Hetkessä eläminen
- Motivaatio ja motivointi
- Yrittäjyys
- Stressinpoisto
- Miten nauttia elämästä?

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Jutta Larm (Gustafsberg)

Jutta Larm (Gustafsberg)

Hyvinvointivalmentaja

Valokuvaaja: Elise Kulmala

Kehontoiminnan asiantuntijat

Valmentajat & Juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2