Jutta Larm (Gustafsberg) & Juha Larm
Valokuvaaja: Pasi Liesimaa

Jutta Larm (Gustafsberg) & Juha Larm

Elämänilo, jaksaminen ja hyvinvointi

Jutan ja Juhan luennolla pureudutaan meitä jokaista koskettaviin asioihin: stressiin, ajanhallintaan, itsensä johtamiseen, läsnäolotaitoihin ja oman elämän haltuun ottamiseen.

Molemmat ovat kokeneita ja karismaattisia esiintyjiä. Jos koulutuspäivään kaivataan viihdyttävää, mutta kuitenkin täyttä asiaa olevaa valmennuksellista sisältöä, tätä kaksikkoa on helppo suositella. Puhujat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän, sillä Jutan tarttuva energisyys yhdistettynä Juhan (FM) tieteelliseen tulokulmaan luo viihdyttävän ja asiantuntevan kokonaisuuden vaativankin kuulijakunnan makuun. Käytännön vinkit ja kiinnostavat tarinat yhdistettynä tutkimustietoon tekevät luennosta kokonaisuuden, joka helpottaa parempien elämäntapojen omaksumista.

Jutta ja Juha tekevät toimivan keho-mieli -kokonaisuuden helposti ymmärretyksi. Tämä valmennus ei ole kulunutta perusasioiden toistamista, vaan osallistavaa ja innostavaa vuorovaikutusta. Menestyminen ja onnellisuus töissä, elämässä ja ihmissuhteissa rakentuvat mielenhallinnan sekä hyvinvointia tukevien elämäntapavalintojen kautta. He kannustavat kuulijaa tarkastelemaan omaa asennettaan ja ottamaan vastuun omasta elämästään. Valmennuksen teemat ovat kiinni tässä ajassa, jossa teknologia, muutosnopeus ja stressinsietokyky näkyvät yksilön hyvinvoinnista aina työpaikan ilmapiiriin ja tuottavuuteen saakka.

Valmennuksen tavoitteita:

  • auttaa ottamaan itse vastuuta omasta hyvinvoinnista ja terveydestä
  • tunnistat stressin merkkejä ja oppia stressinhallintakeinoja
  • löydät palautumista tukevia keinoja arkeen
  • lisää työyhteisön tuottavuutta ja kohottaa yhteishenkeä
  • auttaa vähentämään sairauspoissaoloja
  • opit ajankäytön tehostamista ja hallintaa
  • otat vastuun itsesi johtamisesta

Jos kyseessä on työhyvinvointia edistävä päivä, voidaan luentoon yhdistää myös toiminnallinen kokonaisuus. Aktivoiva liikunnallinen osa nostaa energiatasoja ja rauhoittava läsnäoloharjoitus alentaa stressiä ja nopeuttaa palautumista. Osat voidaan myös yhdistää päivään niin, että osallistujat voivat valita kumpaan harjoitukseen haluavat osallistua.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Jutta Larm (Gustafsberg) & Juha Larm

Jutta Larm (Gustafsberg) & Juha Larm

Valokuvaaja: Pasi Liesimaa

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2