Marja-Liisa Manka

Kun huomaat valon, jaksat paremmin pimeyttäkin.

Valokuvaaja: Reetta Muranen

Marja-Liisa Manka

Innostava työhyvinvoinnin ja elämänilon asiantuntija

Marja-Liisa Manka, FT, YTM, on työhyvinvoinnin johtamisen dosentti. Hän on tehnyt pitkän uran Suomen ensimmäisenä työhyvinvoinnin professorina, yrittäjänä ja tietokirjailijana.

Marja-Liisa Mankan lähestymistapa on tutkimustietoon perustuva: mikään organisaatio tai kukaan ihminen ei ole kohtalon armoilla, vaan voi vaikuttaa tuloksellisuuteensa ja hyvinvointiinsa arjen keinoin. Kehittämisen avain on ratkaisukeskeisyydessä: katse on käännettävä työpaikan, työn ja työntekijän omiin voimavaroihin ja niiden edistämiseen.

Maailma muuttuminenkaan ei ole ongelma, vaan se, että katselemme myllerrystä aikansa eläneillä ajattelutottumuksilla. Siksi nähdäkseen on noustava tuoliltaan.

Puheessaan ja valmennuksissaan Marja-Liisa antaa hyviä uusia vinkkejä yrityksen tai julkisorganisaation ja henkilöstön työhyvinvoinnin sekä elämänilon edistämiseen. Hänellä on lukuisia esimerkkejä työpaikoista, jotka ovat onnistuneet henkilöstönsä hyvinvoinnin kehittämisellä parantamaan tuloksellisuuttaan mm. sairauslomien vähentymisenä.

Marja-Liisa on saanut erinomaista palautetta oivallutuksistaan. Hänen elävät esimerkkinsä ja huumorilla höystetty esityksensä pitävät otteessaan: "Marja-Liisalla on uskomaton taito olla läsnä etäyhteydellä! Häntä olisi voinut kuunnella koko viikon! Kiitos Marja-Liisa, teit päivästämme ainutlaatuisen!"

Marja-Liisan viimeisimmät tietokirjat ovat Työhyvinvointi (uudistettu painos 2023) Marjut Mankan kanssa sekä Elämänilon jäljillä: Tunne juuresi – vaikuta elämääsi (2022, äänikirjana 2023) ja Stressikirja – mistä virtaa? (2020, 2. painos).

Marja-Liisa Manka on valittu Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi v. 2011 (Suomen Valtiotieteilijöiden Liitto SVAL) ja saanut tunnustuksen hyvän työelämän puolesta puhumisesta. Kaikkiin puheisiin ja valmennuksiin kuuluu räätälöinti asiakkaiden kanssa. Myös webinaarit ovat mahdollisia.

Aiheet esimerkiksi

  • Työhyvinvoinnin uusia tuulia – pienin askelin arjessa
  • Muutoksen johtaminen – pieni kaaos ei ole pahasta
  • Onnistumme yhteydessä – tunnepöly tarttuu, ollaan ihmisiksi
  • Asenteet esiin: kun huomaat valon, jaksat paremmin pimeyttä
  • Elämänilon jäljillä – tunne hiostajasi, vaikuta elämääsi
  • Positiivinen ja negatiivinen stressi, palaudu viisaasti
  • Onnen ohjeita

Pressikuvat

Marja-Liisa Manka

Marja-Liisa Manka

Työhyvinvoinnin johtamisen dosentti

Valokuvaaja: Reetta Muranen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2