Milla Kallio

Missiona onnellisempi työelämä, jossa jokaisella on mahdollisuus nauttia työstään.

Milla Kallio

Kohti onnellisempaa työelämää

Milla Kallio (os. Heikkilä) on rohkea uuden ajan asiantuntija, joka puhuu työn- ja vapaa-ajan tasapainosta, sekä unelmatyöpaikkojen löytämisestä ja luomisesta.

Milla Kallio on intohimoinen onnellisuuden puolestapuhuja ja hänen missionaan on mahdollistaa mahdollisimman monelle työpaikka, jossa on hyvä olla.

Modernin henkilöstöhallinnon ammattilaisena Millalla on usean vuoden kokemus systemaattisesta työntekijäkokemuksen ja työnantajamielikuvan kehittämisestä sekä rekrytoinnista IT-alalla. Päivätyönään Milla toimii konsulttitalo Sofokuksen Chief Happiness Officerina, vastaten yrityksen henkilöstöstä ja heidän onnellisuudestaan. Vapaa-ajallaan hän kirjoittaa väitöskirjaa työpaikkojen onnellisuudesta, sekä valmentaa yksityis- ja yritysasiakkaitaan kohti onnellisempaa ja tuottavampaa työelämää. Kallio myös luotsaa aihetta käsittelevää Better Monday podcastia, minkä puitteissa hän on haastatellut alan johtavia asiantuntijoita ympäri maailmaa mm. Netflixiltä, Uberilta ja Spotifylta.

Kolmasosa elämästämme kuluu töiden parissa, mutta tästä huolimatta liian moni tuntuu olevan jollain tasolla tyytymätön työhönsä. Tämä on asia, joka kaipaa muutosta. Autettuaan lukuisia yksilöitä ja yrityksiä löytämään ja rakentamaan onnellisia työpaikkoja, tietää Milla mistä hän puhuu ohjatessaan ihmisiä ja yrityksiä kohti merkityksellistä ja tuottavaa työtä.

Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi Milla toimii asiantuntijana mm. paneelikeskusteluissa.

Aiheet esimerkiksi

  • Onnellinen (työ)elämä
  • Työntekijäkokemuksen kehittäminen
  • Tuloksellinen osaajien houkuttelu ja rekrytointi
  • Esihenkilötön organisaatio – itseohjautuvuudesta yhteisöohjautuvuuteen
  • Uudenajan henkilöstöhallinto
  • Oman työn ja uran johtaminen
  • Inhimillinen johtaminen
  • Tulevaisuuden työ
  • Omannäköinen (työ)elämä
  • Työelämän tasapaino

Pressikuvat

Milla Kallio

Milla Kallio

Chief Happiness Officer

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2