Speakersforum News - Uutiskirjeitä Speakersforum - Toukokuu 2015

Alkukesän terveiset Speakersforumilta!

Speakersforumin alkukesä on käynnistynyt tapahtumarikkaissa merkeissä. Toukokuussa olemme viettäneet tiimipäiväämme ja olleet järjestämässä Kokouspaketit.comin ja Ravintola Maxinen kanssa aamiaistilaisuutta Helsingissä.

Olemme saaneet nauttia useista upeiden uusien puhujien vierailuista toimistolla kuluvan kuukauden aikana. On hienoa huomata miten vaikuttavia puhujia ja tarinan sekä tunteen välittäjiä meillä on mahdollista tarjota tilaisuuksiinne.

Meille on tärkeää, että suomalaiset työyhteisöt voivat hyvin sillä uskomme, että yrityksen tärkein voimavara on henkilöstö. Me haluamme tuoda esiin puheen vaikutuksen sekä tarinan voiman kehittäessä työyhteistötaitoja ja työilmapiiriä. Tarinoista voimaannutaan ja saadaan uusia ajatuksia sekä oivalluksia. Puhe innostaa toimimaan ja tuottaa tekoja, jotka saavat aikaan menestystä ja hyvinvointia.

Pidetään työyhteisöistämme huolta.

Aurinkoista kesän alkua toivottaa Speakersforumin tiimi!

Henrietta Kekäläinen - Puhujatulokas

Henrietta Kekäläinen on vaikuttava ja innostava nuori nainen, jolla on tavoitteenaan tehdä maailmasta parempi paikka teknologia apunaan.
”Kun aloitin NASA:n ohjelmassa, meille sanottiin, että jokaisen meistä on vaikutettava miljardin ihmisen elämään seuraavan vuosikymmenen aikana”, kertoo Henrietta vierailullaan Speakersforumin toimistolla. Henrietta on yritysten C-Cool ja Mehackitin perustaja. Mehackitin tavoitteena on tutustuttaa lapset ja nuoret teknologiaan sekä näyttää teknologian mahdollisuudet itseilmaisuun, luovuuteen ja asioiden muuttamiseen. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen mihin suuntaan maailma muuttuu ja teknologia luo mahdollisuudet siihen - loput on meistä kiinni.

”Teknologia mahdollistaa paljon mutta jos ei meidän mentaliteettimme muutu, niin silloin ei ole millään mitään väliä”, jatkaa Henrietta painottaen jokaisen omien tekojen ja valintojen merkitystä tulevaisuuden luomisessa.

Tutustu Henriettaan tästä

Paola Suhonen - Kuukauden puhuja

Paola Suhonen on suomalaisen vaatedesignin suuri kansainvälinen nimi, yrittäjä ja menestyvän IVANAHelsinki- yrityksen perustaja ja brändin luoja. Paola on haluttu ja luonteva puhuja sekä kouluttaja, joka käsittelee itselleen läheisiä asioista, kuten trendit, vaatesuunnittelu, luovuus, yrittäjyys ja kansainvälisyys.

Paola painottaa yrittäjyyden lähtemistä intohimosta - ei kunnianhimosta. Yrittäjänä on todella rakastettava sitä mitä tekee, koska yrittäjyys on elämäntapa. Aidon intohimon ja kiinnostuksen on välityttävä tekemiseen.

Luovuudesta Paola puhuu ajatuksia herättävällä tavalla; luovuus lähtee jokaisen omasta sisäisestä maailmasta, toimien tietynlaisena ”esteettisenä kompassina” ja visiona, joka ohjaa omannäköiseen tulokseen ja toteutukseen. Tämä oma kompassi rajaa luovuuden ja toteutuksen kenttää luoden jokaiselle oman tavaramerkin ja visuaalisen leiman, joka jää asiakkaalle mieleen.

Tutustu Paolaan puhujana tästä

Toni Piispanen - voittajatarina peräänantamattomuudesta, sisusta ja rohkeudesta

Toni Piispanen on yksi Suomen valovoimaisimmista huippu-urheilijoista. Hän on maailmanmestari, euroopanmestari ja Lontoon paralympialaisten kultamitalisti 100m pyörätuolikelauksessa. Toni on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja on mukana monessa liikuntahallintoa palvelevissa tehtävissä.

Toni puhuu siitä kuinka jokainen meistä, kuten organisaatiot ja kokonaiset yhteisötkin, kokevat elämässään haasteita. Se millä tavoin ja millä asenteilla näistä haasteista selviydytään on kiehtova ja ratkaiseva osuus. Puhuessaan hän kuljettaa kuulijansa pohtimaan omaa suhtautumista muutokseen ja erilaisuuden kohtaamiseen. Hän painottaa periksiantamattomuutta sekä sisun ja rohkeuden voimaa. Kuulijoille Toni haluaa jättää mieleen unohtumattoman tunteiden vuoristoradan ja voimaannuttavan vaikutuksen.

”Olla osa voittaja-asennetta luo minulle suuresti energiaa. Uskon, että luentoni jälkeen on helpompi kohdata haasteita, oli kyse sitten pienistä tai isoista haasteista ihmisillä, yhteisöillä tai organisaatioilla.”, Toni toivoo.

Tutustu Toniin puhujana tästä

Juhani Mykkänen – Puhujatulokas

Juhani Mykkänen on luovan alan yrittäjä, vapaatoimittaja, yritysvalmentaja ja puhuja. Juhani aloitti Helsingin Sanomissa Nyt-liitteen ja Radio Helsingin vetäjänä 27-vuotiaana, yhtenä nuorimmista esimiehistä Helsingin Sanomien 125-vuotisessa historiassa. Nykyään hän on keskittynyt yritystensä johtamiseen ja kasvattamiseen.
Puhujana Juhani on monilahjakkuus. Hän hoitaa niin koulutukset, puhumisen kuin moderoinninkin uskomattomalla energialla, tilannetajulla ja asiantuntemuksella. Juhani onnistuu herättämään mielenkiinnon ja pitämään sen yllä koko tilaisuuden ajan. Onkin sanottu, että Juhanin mukana tulee takuu; asiat hoituvat, eikä missään vaiheessa tule tylsää.

Lue Juhanin aiheista lisää tästä

Laura Schwartz – International Guest Speaker

Laura Schwartz oli Valkoisen Talon tapahtumajohtaja presidentti Clintonin kaudella, nykyisin kirjailija ja vaikuttava puhuja. Hän on uskomaton moniosaaja ja äärettömän motivoiva nainen joka lumoaa ystävällisyydellään.

Laura matkustaa ympäri maailmaa puhumassa yrityksille, kouluille ja yhdistyksille siitä kuinka menestyä. Lauran ”Eat, Drink & Succeed!” menestyskirja julkaistaan suomennettuna 5. kesäkuuta 2015. Kirjassaan Laura antaa vinkkejä vaikuttavaan verkostoitumiseen, jota ei hänen mielestään tulisi nähdä pinnallisena asiana. Pikemminkin verkostoitumisessa on kyse siitä mitä itse voi tehdä muiden hyväksi ja mahdollisuudesta yhdistää ihmisiä joilla voisi olla toisilleen annettavaa.

”Jos jotain olen oppinut ajastani Valkoisessa Talossa, on se, että mikä tahansa yhteydenotto tai kohtaaminen on mahdollisuus uusien suhteiden rakentamiselle, jotka voivat myöhemmin muuttua kumppanuudeksi ja ideat muuttua todellisuudeksi. Olitpa sitten viihdyttäjä, toimistotyöntekijä tai johtaja, jokainen päivä on mahdollisuus kasvaa ja rakentaa omaa brändiäsi verkostoitumalla”, Laura painottaa. Laura on valovoimainen, energinen, karismaattinen sekä mukaansatempaava puhuja.

Tutustu Lauraan tästä

Signmark – Marko Vuoriheimo – Kuukauden keynote-puhuja

Tarinankertomisen taitaja ja innostava puhuja Marko Vuoriheimo eli Signmark teki mahdottomasta unelmastaan totta. Hän on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levytti kansainväliselle levy-yhtiölle. Asenne ja lujuus on vienyt Markoa ympäri maailmaa, kun hän on toteuttanut unelmiaan. Satapäinen yleisö kuuli Signmarkin rohkaisevan tarinan Speakersforumin ja Kokouspaketit.com:in isännöimässä aamiaistapahtumassa 12.5 Helsingin kattojen yllä ravintola Maxinen hulppeissa tiloissa.

Signmarkin tarina on osoitus itsensä uskomisen ja rohkeuden sekä unelmoinnin voimasta. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri. Hän lähti tavoittelemaan unelmaansa , otti riskin ja jätti lehtorin virkansa perustaessaan Signmark Productions- yrityksen vuonna 2009. Tämän jälkeen Signmark on palkittu mm. vuoden nuori menestyjä sekä The Outstandin Person of the World- palkinnoilla. Hän tekee jatkuvasti töitä kuurojen oikeuksien edistämiseksi sekä ymmärryksen ja tietoisuuden lisäämiseksi yhteiskunnassa. Puhuessaan Signmark ottaa yleisön haltuunsa energiallaan ja aitoudellaan. Hän onnistuu välittämään niin tarinan, sanoman sekä tunteen joka motivoi, inspiroi ja antaa ajateltavaa vielä pitkäksi aikaa.

Lue lisää tästä Signmarkista

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2