Huhtikuun terveiset puhuja-alalta!

Lauri Järvilehto – Oppimaan oppiminen tulevaisuuden työelämän tärkein taito

Lauri Järvilehto, FT, on oppimispelejä kehittävän yrityksen Lightneerin toimitusjohtaja sekä intohimoinen tulevaisuuden oppimisen merkityksen ja oppimistapojen kehittämisen puolestapuhuja. Järvilehto on aiemmin työskennellyt tutkijana ja kouluttajana Filosofian Akatemiassa. Hänet tunnetaan myös Aalto-yliopiston tutkijatohtorina, jossa hänen päätutkimuskohteensa on ollut ihmismieli ja erityisesti intuitiivinen ajattelu.

Järvilehto näkee tärkeimmäksi ominaisuudeksi tulevaisuuden työelämässä oppimisen taidon. On oltava valmis kehittymään ja kehittämään itseään muuttuvan työelämän mukana sekä tartuttava haasteisiin. Järvilehto näkee tärkeiksi tekijöiksi oppimisessa kipinän sytyttämisen, innostuksen ja yksilöllisyyden. Oppimisen lisäksi hän puhuu tulevaisuuden työstä sekä start-up yrittäjyydestä. Luennoillaan Järvilehto yhdistää monimutkaisia asioita ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi, joista kuulija saa kiinni. Hän on innostava puhuja, joka luo vahvan vuorovaikutuksen yleisönsä kanssa.

Lue lisää tästä

Anna Perho – Tehokasta arkea, tuloksekasta työntekoa

Anna Perho on toimittaja ja kirjailija, joka on työskennellyt lähes 20 vuotta median parissa toimittajana, juontajana ja käsikirjoittajana. Perho luennoi kirjansa Superarkea (2013) pohjalta siitä, kuinka helpottaa omaa arkea ja tehdä siitä tehokasta sekä mielekästä.

- Ihmisen on ensin tutustuttava arvoihinsa ja pohdittava niiden pohjalta, mikä elämässä on kaikkein merkityksekkäintä ja rakentaa elämänsä sen ympärille. Tilastollisesti meidän elämästämme suurin osa on arkea. Jos pystyt tekemään tavallisesta tiistaista pikkaisen paremman, yhtäkkiä koko elämäsi on hieman parempaa, Perho kertoo korostaen sitä, että jokaisen on määritettävä itselleen merkitykselliset asiat ja tehtävä niille aikaa.

Perho on innostava ja motivoiva puhuja. Hän puhuu asioista kaunistelematta tarjoten yleisölle konkreettisia keinoja oman arjen ja työn hallintaan esimerkiksi ajanhallinnan keinojen kautta.

Lue lisää tästä

Toni Nieminen – Omakohtainen tarina tavoitteiden merkityksestä

Toni Nieminen on mäkihypyn kaksinkertainen kultamitalisti, joka uskoo tavoitteiden voimaan matkalla kohti menestystä.

-Tavoitteet antavat suunnan kaikelle tekemiselle. Joudumme usein valintatilanteisiin ja silloin helpottaa jos tietää mitä kohti on kulkemassa. Tavoitteet myös antavat voimaa kohdatessamme elämän haasteita. Lannistunko vastoinkäymisissä vai otanko opikseni jatkaen matkaa kohti asettamiani päämääriä? Vastoinkäymisistä selviytyminenhän antaa rutkasti lisää itseluottamusta. Tavoitteet antavat myös mittarit päivittäisille onnistumisille, jotka rohkaisevat jatkamaan matkaa valitsemaamme suuntaan. Elämästä muotoutuu näin henkilökohtainen saavutusten seikkailu, Nieminen kertoo.

Nieminen puhuu tavoitteista ja niiden asettamisesta, sekä myönteisen asenteen ja sen ylläpitämisen merkityksestä niin elämässä yleensä, kuin tiimityöskentelyssäkin. Hän valaa kuulijaan uskallusta rakentaa oma polkunsa kohti haluamaansa päämäärää omien esimerkki tarinoidensa kautta. Nieminen on myös kokenut juontaja, joka luo tapahtumaan persoonallaan lämminhenkisen tunnelman.

Lue lisää tästä

Harri Gustafsberg - Haastavien tilanteiden hallinta ja mielen valmentaminen

Harri Gustafsberg on tehnyt pitkän uran poliisin Karhuryhmässä ja perehtynyt mielen hallintaan sekä johtamiseen ääritilanteissa. Hän painottaa mielen valmentamisen kaikessa yksinkertaisuudessaan olevan oman sisäisen mailman hahmottamista ja ymmärtämistä.

– Pääasia on olla tietoinen siitä, että on itse se, joka valitsee oman mielialan, ajatukset ja käyttäytymisen. Ihmisellähän on elämän suhteen uskomaton valinnan vapaus. Kun oivallamme siitä edes osan, saamme moninkertaisena ne energiat, jotka tarvitsemme elämään ja suorituksiin, Gustafsberg painottaa puhuessaan tietoisen mielen merkityksestä niin elämässä kuin ääritilanteissa.

Työ kaikkein vaativimmassa ja vaarallisimmassa poliisiyksikössä on opettanut, miten valmistaudutaan sekä henkisesti, että fyysisesti vaativiin tilanteisiin. Työtehtävien kautta hän on nähnyt ja kokenut sen mitä ihmismieli voi kauheimmillaan tuottaa. Valmistautuminen vaikeisiin tilanteisiin on ennen kaikkea mielen ja henkisen kestävyyden harjoittamista. Gustafsberg puhuu haastavien tilanteiden hallinnasta, tiimityöstä sekä itsensäjohtamisesta.

Lue lisää tästä

Marianne Harjula - Asenteen merkitys elämässä

Marianne Harjula on esiintymisen ja viestinnän rautainen ammattilainen. Vuosien kokemus tapahtuma-alalta, televisiosta ja suorista lähetyksistä sekä lukuisista erilaisista juontotehtävistä ovat antaneet hänelle vahvan näkemyksen siitä, mistä elementeistä onnistunut tapahtuma koostuu. Hän antaa omassa roolissaan – puhujana tai juontajana panoksensa siihen, että tapahtuma on onnistunut elämyksellinen kokemus, joka jää mieleen vielä pitkäksi aikaa.

Harjula on tarttunut elämänsä aikana moniin haasteisiin rohkeasti ja epäröimättä. Hänen värikäs historiansa armeijasta, opiskeluajoista, Miss Miljoona –kilpailun voitosta sekä elämästä eri kulttuurien keskellä niin Israelissa, kuin Kuwaitissakin pitävät sisällään monta omakohtaista tarinaa, joista ammentaa asennetta, rohkeutta ja inspiraatiota.

Puhujana Harjula on avoin, innostava ja motivoiva. Elämässään hän painottaa asenteen merkitystä ja sen ympärille hän keskittää myös luentonsa. Harjula on äärimmäisen taitava esiintyjä ja kyky luoda vuorovaikutus yleisön välille on merkittävä. Hän on myös valovoimainen ja sanavalmis juontaja. Työssään Harjula painottaa valmistautumisen merkitystä ja osaa ottaa jokaisen yleisössä olijan huomioon hyvillä vuorovaikutustaidoillaan.

Lue lisää tästä

Jonas Kjellberg - Menestyksekäs myyntikulttuuri ja ainutlaatuinen asiakaskokemus

Jonas Kjellberg on arvostettu puhuja, kirjailija ja yksi Skypen perustajajäsenistä. Kjellberg painottaa menestyvän yrityksen keskiössä olevan aina myynnin ja asiakassuhteen jatkuvuuden. Sen takaamiseksi on kyettävä ilahduttamaan asiakasta sekä ylittämään odotukset.

Kjellberg on erikoistunut siihen kuinka tuotteen, myynnin ja kannattavuuden tulee toimia vuorovaikutuksessa menestyvän bisneksen rakentamiseksi. Puheissaan hän painottaa yrityksen oman myyntistrategian ja myyntikulttuurin löytämistä sekä keinoja joilla nykymaailmassa pystytään erottumaan muista. Kjellbergin aiheita ovat asiakaskokemus, menestyksekkään myyntikulttuurin sekä bisneksen luominen.
-Täytyy ottaa riskejä ja on selvää, että tulet myös epäonnistumaan. Jos haluat muuttaa maailmaa, on oltava valmis laittamaan itsensä likoon ja tehtävä uhrauksia, Kjellberg painottaa.

Lue lisää tästä

Heikki Paasonen – Kuukauden juontaja

Suomen suosikkijuontajaksikin tituleerattu Heikki Paasonen on tuttu useasta eri viihdeohjelmasta, jonka lisäksi hän on toiminut mm. Ylen Euroviisujen kommentaattorin tehtävistä. Paasonen muistetaan parhaiten Idols- ja Putous - ohjelmista, joita hän on juontanut menestyksekkäästi. Vuonna 2016 Paasonen nähdään televiosiossa mm. Voice Of Finlandin sekä Talent Suomen juontajana.

Paasosen kymmenen vuoden kokemus juontotehtävistä sekä livelähetyksistä takaavat tapahtuman sujuvan kulun. Hän onnistuu virittämään tilaisuuteen toivotun tunnelman. Paasonen on sanavalmis ja tilannetajuinen juontaja, joka ottaa yleisön haltuunsa hyväntuulisuudellaan sekä kyvyllään heittäytyä hetkeen.

Lue lisää tästä

Speakersforum on mukana 13.05.2016 järjestettävässä PING Helsingissä

Pohjois-Euroopan suurin sisältömarkkinoinnin tapahtuma PING Helsinki yhdistää bloggaajat, tubettajat, instaajat ja muut someilmiöiden luojat sekä markkinoinnin ammattilaiset päiväksi saman katon alle oppimaan, inspiroitumaan ja tekemään bisnestä. Ainutlaatuiset somefestarit koetaan perjantaina 13.5.2016 Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa Kirkkonummella.

Speakersforum on tapahtuman yhteistyökumppani tuoden lavalle digimaailman gurun ja bisnesenkelin sekä mm. Flickr-kuvapalvelun perustajan Caterina Faken. Muita päivän puhujia ovat sveitsiläinen futuristi Gerd Leonhard sekä Afrikan sosiaalista mediaa kuohuttanut, naisten ääntä esille nostanut Ms. Afropolitan -bloggaaja, kirjailija ja kolumnisti Minna Salami.

Myös kotimaiset alan huippuasiantuntijat pääsevät ääneen! Iltapäivän ohjelmassa pureudutaan mm. sisältömarkkinoinnin etiikkaan, kampanjoiden hinnoitteluun ja tulosten mittaamiseen, netin keskustelukulttuuriin sekä uuden sukupolven monikanavaisiin viihdekonsepteihin. Lisäksi tarjolla on vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota eri kanavien käyttöön ja sisältöjen tekemiseen niin sisällöntuottajien kuin markkinointipäättäjien näkökulmasta.

Lue lisää tapahtumasta tästä

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2