Vuoden Puhuja 2017 -gaalassa palkittiin alan tekijöitä

Vuoden Puhuja 2017 - Teemu Arina

Teknologia-asiantuntija, biohakkeri ja tulevaisuuden teknologian hyödyntämisen visionääri Teemu Arina on Vuoden Puhuja 2017.

Myös teknologia-alan sarjayrittäjänä ja tietokirjailijana tunnettu Arina on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin. Hän on puhunut teemoista yleisöille niin Suomessa kuin ulkomailla ja saavuttanut kansainvälistä arvostusta ympäri maailmaa. Arina on saanut Euroopan parlamentin ja UNESCO:n suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon aiheesta "Humanity in Digitization".

Tulevaisuuden työ ja biohakkerointi ovat Arinan intohimon kohteita. Hän jakaa yleisölle uutta tietoa mielen ja ruumiin rajojen ylittämisestä teknologian avulla ja ravistelee käsityksiä työstä, johtamisesta sekä oppimisesta digitalisoituvassa maailmassa, datan hyödyntämisestä liiketoiminnassa sekä itsensä kehittämisestä.

Lue lisää Teemu Arinasta

Vuoden Tulokas - Perttu Pölönen

Disruption merkityksen sanansaattaja, keksijä, taiteilija, yrittäjä ja säveltäjä Perttu Pölönen on Vuoden Tulokas 2017.

Sävelkellon keksinyt Perttu Pölönen on valittu vuoden luovimmaksi suomalaiseksi 2014, hänet on palkittu Slushissa, ja hän on saanut ykkössijan EU:n nuorten keksijöiden kilpailussa.

Pölönen herättää niin yritykset, organisaatiot kuin yksittäiset ihmiset näkemään disruption voiman ja tämän ajan mahdollisuudet erottautua ja luoda uutta. Hän puhuu eksponentiaalisista teknologioista, innovaatioista, koulutuksesta ja poikkitieteellisyydestä rohkaisten jokaista uuden luomiseen ja kokeiluihin. Pölönen näkee tämän ajan olevan paras aika ryhtyä yrittäjäksi ja kannustaa kaiken olevan mahdollista. Hänen sävelkellonsa on klassinen keksijä-tarina, josta Pölönen ammentaa oppeja yleisölle.

Lue lisää Perttu Pölösestä

Vuoden Juontaja 2017 - Ronja Salmi

Yrittäjä, kirjailija sekä yksi ikäluokkansa kokeneimmista tv-juontajista ja arvostetuimmista bisnesmoderaattoreista Ronja Salmi on Vuoden Juontaja 2017.

Salmi on juuri valittu Helsingin kirjamessujen uudeksi ohjelmajohtajaksi. Hän on käsikirjoittaja, sisällöntuottaja ja karismaattinen esiintyjä, jolla on oivallinen tilannetaju, joka ei petä paineenkaan alla. Nämä ominaisuudet tekevät Ronja Salmesta sujuvan ja pidetyn suurten tapahtumien sekä suorien lähetysten juontajan. Nopeasti leikkaavan päänsä sekä sanavalmiutensa ansiosta hän myös kysytty paneelikeskustelujen ja haastatteluiden vetäjä.

Lue lisää Ronja Salmesta

International Guest Speaker - Mark Gallagher

F1- asiantuntija Mark Gallagher on nimetty Vuoden 2017 Kansainväliseksi Puhujaksi. Gallagher puhuu siitä, kuinka luodaan voittava tiimi ja voittamisen kulttuuri, millaista on hyvä johtaminen ja kuinka taataan huippuun viety suorituskyky sekä turvallisuus hektisessä ympäristössä.

Gallagher on arvostettu puhuja, joka ammentaa tarinoistaan ja kokemuksistaan formulamaailmasta eri toimialoille sovellettavaa tietoa ja käytännön keinoja joiden avulla kehittää omaa toimintaa ja ajattelua.

Lue lisää Mark Gallagherista

Kunniamaininta – Alf Rehn – Johtajuuden suunnannäyttäjä

Speakersforum muisti puhuja-alan pioneeria, kansainvälisen puhujakentän merkittävällä tavalla haltuun ottanutta vaikuttavaa bisnesajattelijaa, johtamisen professori Alf Rehniä. Rehn on urallaan ja ajatuksillaan onnistunut tuomaan johtajuutta ja sen eri puolia esiin ainutlaatuisella tavalla – herätellen, rohkaisten ja murtaen myyttejä sekä tiukassa istuvia uskomuksia.

Alf Rehn kääntää päälaelleen itsestäänselvinä pidettyjä näkemyksiä provosoivan kreatiivisella lähestymistavallaan johtamisen ja liike-elämän tutkimuksessa. Alf Rehn on tehnyt merkittävää työtä paremman johtajuuden edistämisen, johtajuuden inhimillisen puolen esiintuomisen ja johtamisen paradoksien avaamiseksi.

Lue lisää Alf Rehnistä

Kunniamaininta – Arto O. Salonen – Työn merkityksellisyyden sanansaattaja

Speakersforum muisti puhuja-alalla kauan vaikuttanutta työn merkityksellisyyden sanansaattajaa, dosentti Arto O.Salosta kunniamaininnalla Vuoden Puhuja 2017 –gaalassa. Salosen esiintymisessä yhdistyy luennosta toiseen vankka akateeminen osaaminen ja rockhenkinen, mutta diplomaattinen suorapuheisuus.

Tulevaisuustutkija Salonen tekee arvokasta työtä valaen jokaiseen yleisössä uskoa oman arvonsa ja erinomaisuutensa löytämisessä sekä kukoistavan elämän mahdollisuuksien tunnistamisessa erilaisissa toimintaympäristöissä. Arto O. Salonen on teemoillaan mukana kasvattamassa työn merkityksellisyyden tuntemista suomalaisessa työelämässä.

Lue lisää Arto O. Salosesta

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2