Uutiskirje Syyskuu 2022

Energiaa tulevaan syksyyn!

Ajatuksia herättävät luennot ja puheenvuorot ovat loistava tapa lisätä energiaa tulevaan syksyyn! Olemme nostaneet tähän uutiskirjeeseen ajankohtaisia huippupuhujiemme aiheita, joista tällä hetkellä puhutaan. Lisäksi ammattitaitoiset puhujamme jakavat osaamistaan esimerkiksi elokuva- ja kirjajulkaisuiden myötä, lisätietoa näistä uutiskirjeen puhujanosto-osiossa. Tulemme myös kuulemaan inspiroivia hetkiä syksyllä julkaistavassa uudessa Speakersforumin podcastissa! Syksyisiä lukuhetkiä, toivottaen Speakersforumin tiimi.

Internet at its best and its worst - Mikko Hyppönen

Each year, TIME magazine recognizes the Person of the Year. In 2006, that person was “You.” Social networks such as Myspace and online services such as YouTube were growing, and TIME had sensed a pending revolution in how we use media. People were no longer passive recipients watching TV or reading papers; now, anyone could share their opinions and views with the world. However, this revolution has had its downsides: paranoid nutjobs and conspiracy theorists also had a chance to be heard. The Web has been more transformative for minorities than for the mainstream population. In the 1990s, the only trans person in a small village felt very alone. Going online allowed them to find support and safety among peers. For sexual minorities, the Web can be a lifeline. In the same way, anyone with a rare hobby can find peer support, safety, and happiness online—model steam train collectors, for example, can effortlessly create worldwide online communities. This is the upside of online communities.

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum X Jalmari Karvinen: Mitä jos? –podcast tulossa pian!

Mitä jos? -podcastin ensimmäiset jaksot tulevat kuunneltavaksi syksyllä! Tubettaja ja yrittäjä Jalmari Karvisen kanssa yhteistyössä toteutettu uusi podcast käsittelee oman alansa menestyneimpien asiantuntijoiden kasvua, käännekohtia ja “Mitä jos?" -hetkiä.

»Lue koko artikkeli...

Syyskuu – aika vaikuttua puheesta

Ajatuksia herättävät luennot ja puheenvuorot ovat loistava tapa lisätä energiaa tulevaan syksyyn. Koemme, että etenkin toimiva työyhteisö on yksi merkittävin jaksamista edistävistä voimavaroista nykyisen maailmantilanteen, epävarmuuden ja tulevien pimenevien iltojen keskellä. Pinnalla ovat niin mielen taidot, yhteisöllisyyden vahvistaminen ja yhteistyö, ihmislähtöinen johtaminen, työn tulevaisuuden muutokset, kuin työelämän kannalta itsemyötätuntoisempi työasenne.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2