Uutiskirje Lokakuu 2023

Esittelyssä puhujia ja juontajia, jotka tavoittavat myös nuoria kuulijoita!

Miten työelämä muuttuu tulevaisuudessa? Millaisia vaatimuksia se asettaa nuorille? Miten kääntää vastoinkäymiset voimavaraksi ja kulkea rohkeasti omaa polkua? Kokosimme yhteen sisällöntuottamisen ammattilaisia, jotka osaavat tavoittaa erityisesti nuoret ja nuoret aikuiset, tarjoten heille inspiraatiota, tietoa ja tukea eri aiheissa.

»Lue koko artikkeli...

Millaisia kollegapalveluita sinä tarjoat?

”Kyse ei ole sinusta, vaan heistä.” Tämä asiakaspalvelun perusajatus opetetaan jokaiselle viiden tähden hotelliketju Ritz-Carltonin työntekijälle ensimmäisenä työpäivänä. Mielestäni tämä lause sisältää syvän viisauden: toisen ihmisen ilahduttaminen saa omankin olon tuntumaan hyvältä.

»Lue koko artikkeli...

Muutosjohtaja – näe tunnelin päässä valoa, älä vastaantulevaa junaa!

Moni johtaja alkaa muutoksessa kontrolloida, mikromanageerata. Todellisuudessa työntekijät haluavat enemmän vapautta, innostamista ja draivia. Muutosjohtaja – mahdollista ihmisten mukaanlähtö muutokseen, anna työntekijälle ääni!

»Lue koko artikkeli...

Markkinoinnin ytimessä – varaa markkinointi- ja brändipuhuja!

Etsitkö raudanlujaa brändiosaajaa tai myynnin ja markkinoinnin ammattilaista tilaisuuteesi? Kokeneet puhujamme tuovat mukanaan tuoretta näkemystä, tutkimustietoa ja innostavia ideoita esimerkiksi brändinrakentamisesta, erilaisista markkinointityökaluista sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä. Ota seuraava askel ja anna ulkopuolisen asiantuntijan tuoda uutta inspiraatiota ja energiaa loppuvuodelle.

»Lue koko artikkeli...

Esittelyssä Camilla Kylander & Satu Lappalainen – uusia näkökulmia rekrytointiin, uraan ja työnantajamielikuvan kehittämiseen

Camilla Kylander ja Satu Lappalainen ovat rekrytointialalla toimivan Minjon Oy.n perustajia, rekrytoija, motivaatiovalmentajia ja työnhakuun keskittyvän Haku Päällä –podcastin juontajia. Camillan ja Sadun luotsaama Minjon tunnetaan hakijalähtöisen ja sosiaalisen rekrytoinnin edelläkävijänä.

»Lue koko artikkeli...

Esittelyssä Katri Johansson

Katri Johansson on johtajuus- ja tiimityön valmentaja ja sukelluskouluttaja. Optimistinen oman tiensä kulkija ja maailmaa kiertänyt sukelluskouluttaja lähestyy nykypäivän johtamista inspiroivalla ja uniikilla tavalla tuoden johtamiseen helposti käyttöön otettavia ja elementtejä sukeltamisen maailmasta.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2