Speakersforumin maksuton siirtoturva asiakkaiden tukena!

Olipa tapahtumasi kuinka huolellisesti suunniteltu, epävarmassa maailmantilanteessa eteen voi tulla yllättäviä käänteitä, joiden vuoksi alkuperäinen toteutus ei sujukaan suunnitelmien mukaan ja tapahtuma joudutaan siirtämään. Speakersforumin sopimusehdot kattavat puhujatoimeksiannon siirtämisen kuuden kuukauden sisällä alkuperäisestä tapahtumapäivämäärästä. Mikäli siis esimerkiski keväälle suunnitellun tilaisuuden luonne muuttuu teistä riippumattomista syistä, Speakersforumin maksuton siirto-turva oikeuttaa puhuja toimeksiannon siirron esimerkiksi syksyllä järjestettävään tilaisuuteen. Tämä siirto on täysin maksuton ja me takaamme tämän siirtomahdollisuuden teidän tilaisuutenne turvaksi.

Speakersforum on ollut mukana tapahtumasuunnittelussa yli 20 vuotta ja yllättävät tilanteet eivät ole meille vieraita. Ymmärrämme, että moni asia vaikuttaa asiakkaidemme tapahtumien onnistumiseen ja tahdomme, että voimme taata turvallisen ostopäätöksen puhujiemme osalta.

Yllättävissä tilanteissa Speakersforum -studio tuo sinulle laadukkaasti toteutetut puheenvuorot, työpajat ja webinaarit ilman monimutkaista toteutusta ja etänä toteutetusti. Speakersforumin Espoon Keilaniemen toimistossa sijaitseva studio mahdollistaa erilaiset etäkohtaamiset kaikkien käytetyimpien alustojen mm. Teamsin, Zoomin ja Meetsin kautta. Laaja puhujaverkostomme ja tehokas tiimimme auttavat etäpuheenvuorojen toteutuksen ja ideoinnin kanssa.

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2