Speakersforum-studio on täällä!

Powered by Wulff Entre My Remote Studio

Kuuntelimme asiakkaidemme ja puhujiemme toiveita kuinka me Speakersforumilla voimme kehittää toimintaamme vastaamaan muuttuneita työskentelytapoja. Tämän vuoksi Speakersforum on aloittanut yhteistyön Wulff Entren kanssa, jonka myötä Speakersforumin Keilaniemen tiloihin on nyt valmistunut My Remote Studio – uusi ja helppo tapa toteuttaa digiluentoja!

Lanseerauksen kunniaksi Speakersforumilla on nyt käynnissä rajoitettu kampanja, jonka myötä saat studion käyttöösi maksuttomasti jokaisen touko-elokuun aikana tehdyn puhujavarauksen yhteydessä!

Speakersforum–studio tuo sinulle laadukkaasti toteutetut puheenvuorot, työpajat ja webinaarit ilman monimutkaista toteutusta. Speakersforumin Espoon Keilaniemen toimistossa sijaitseva studio mahdollistaa erilaiset etäkohtaamiset kaikkien käytetyimpien alustojen mm. Teamsin, Zoomin ja Meetsin kautta. Tämä tarkoittaa, että puheenvuorot voidaan toteuttaa laadukkaana webinaarina, mutta yhtä helposti kuin viikoittainen Teams- palaveri!

Käy kurkkaamassa miltä Speakersforum-studio näyttää täältä

Wulff Entre on yli 100-vuotias yritys, jolla on kaksi palvelualuetta. My Remote Studio ja Exhibition On Demand -konseptit mahdollistavat laadukkaita etäkohtaamisia markkinoijan omiin tiloihin rakennetuista itsepalvelustudioista. Premium Exhibition Services -palvelut puolestaan auttavat kansainvälisille messuille osallistuvia yrityksiä kokonaisvaltaisella palvelulla niin että näytteilleasettaja voi keskittyä kaupalliseen menestykseen messuilla ilman suunnittelu-, rakennus-, tai järjestelyvastuita. Kaksi palvelualuetta yhdistyvät messujen yhteydessä hybridiratkaisujen muodossa. Katso lisää sivuiltamme www.myremotestudio.fi ja www.wulffentre.com

Kysy lisää Speakersforum-studiosta ja suunnitellaan yhdessä tilaisuudestanne vaikuttava niin sisällöltään kuin toteutukseltaan!

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2