Ajankohtaiset puhujat ja tämän hetken trendit

Olemme läsnä siellä missä asiakaskin

Olemme tuoneet puhujalavoille rohkeita vaikuttajia, suunnannäyttäjiä ja oman alansa edelläkävijöitä. Viime viikolla Finlandia-talon kanssa yhdessä järjestetyssä Uuden aallon kohtaamisia –tapahtumassa kuultiin neljää Vuoden puhujaa, jotka herättelivät rohkeilla näkemyksillään tulevaisuuden pelikenttää yksilön ja yrityksen näkökulmasta.

Lavalle astui filosofi Maija-Riitta Ollila, luova johtaja Henkka Hyppönen ja mediapomo Pauli Aalto-Setälä. Iltapäivän sähköisestä tunnelmasta vastasi moderaattorina toiminut kirjailija, bisnesantropologi André Noël Chaker. Tapahtuman puheosuudet loivat innostavan ilmapiirin keskusteluille, joita jatkettiin varsinaisen ohjelman jälkeen.

Syksyn pinnalla olevia teemoja ovat uudistuminen, kokeilukulttuuri ja teknologian tuomat uudet mahdollisuudet liiketoiminnalle. Speakersforumin kohdalla nopeat kokeilut kuten puhuja-alan oman median Puheen Palon perustaminen ja chat-palvelun käyttöönotto kotisivuillamme ovat löytäneet käyttäjänsä.

Tapaamisten lisäksi asiakasvastaavamme käyvät kuukausittain yli 300 keskustelua chatissa. Tämä puoltaa paljon kuultua sanontaa siitä, että myyjän on oltava siellä missä asiakaskin. Autamme chatin kautta kotisivuilla vierailevia tutustumaan uusiin puhujiimme ja ajankohtaisiin teemoihin.

Henkka Hyppönen - Murrosaikana ei ole parhaita käytäntöjä

Yrityksillä ja yksittäisillä ihmisillä ei ole koskaan ollut yhtä paljon mahdollisuuksia kuin nyt. Ideoiden toteuttamiseen tarvittava aika on supistunut ja ideoiden levittämisen hinta romahtanut. Samaan aikaan asiakkaiden odotukset ovat kasvaneet, painottaa luova johtaja, tietokirjailija Henkka Hyppönen. Hän muistuttaa keskinkertaisuuden ajan olevan ohi. Nyt on löydettävä uusia tapoja toimia ja rohkeus kokeilla ketterästi.

Puheenvuoroissaan Hyppönen on intensiivinen sparraaja, jolla on kyky nähdä asioita laajasti ja tunnistaa ajan kuva. Hänellä on taito viedä ja soveltaa näkymää asiakkaan maailmaan. Hän toteuttaa vuodessa lukuisia yritysten liiketoiminnan parantamiseen liittyviä puheita ja projekteja. Hyppösen keskeisiä teemoja ovat asiakaskokemus, johtaminen ja tulevaisuus, joita hän tarkastelee tieteen ja faktojen näkökulmasta.

Lue lisää Henkasta

Nelli Lähteenmäki - Kasvuyrityksillä on paljon annettavaa

Kasvuyrityksille ominaiset ominaisuudet, ketteryys ja kyky kokeilla ovat eteenpäin menemisen ja kasvun edellytys. Näiden puolesta puhuu hyvinvointialan kasvuyrittäjä ja startup-aktivisti Nelli Lähteenmäki. Hänen intohimonaan on positiivisen muutoksen edesauttaminen niin yksilö kuin organisaatiotasolla.

Lähteenmäki on yksi YOU–appin perustajista ja toimitusjohtaja, josta uutisoitiin kuluvalla viikolla, kun Apple valitsi suomalaisen terveyssovelluksen yhdeksi sovelluskauppansa suositelluista sovelluksista.

Kasvuyritysten keskuudessa vallitseva kannustamisen kulttuuri on rikkaus. Kasvu nähdään jatkuvana prosessina ja oppiminen on alati keskiössä. Tavoitteena on saada oikeita asioita aikaan mahdollisimman tehokkaasti, eikä tiimin merkitystä voi olla korostamatta, Lähteenmäki kertoo.

Lähteenmäen luentojen teemoja ovat yrittäjyys, rohkeus, kasvun hakkerointi ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin johtamisen uudet tuulet. Hän puhuu aiheistaan innostavasti ja elävästi, faktaan ja omiin kokemuksiinsa perustuen.


Lue lisää Nellistä

Mikko Kuustonen - Ideoiden kehittäjä yhteisöllisyyden lähteillä

Yhteistyössä piilee organisaation vahvuus ja keskeneräisistä ideoista voi jalostaa yhteistä innostusta. Parviäly ja jaettu osaaminen ovat merkityksellisiä tekijöitä. Arjen improvisaatio ja jaettu luovuus synnyttävät flowta ja intohimoa kun huomataan, että työmme vie hyvällä energialla mennessään. Näin löydämme itsestämme ja kyvyistämme uusia ulottuvuuksia, muistuttaa Mikko Kuustonen.

Suuri yleisö tuntee Kuustosen lauluntekijänä, esiintyvänä artistina ja tv-persoonana. Taustalla on myös kahden vuosikymmenen yrittäjyys ja vahva meriitti puhujana. Tämän karismaattisen esiintyjän puheiden teemoja ovat yhteisöllisyys, innostavuus, onnellisuus ja sen paradoksit. Hänen ainutlaatuinen läsnäolo ja helposti lähestyttävä persoona luovat tilaisuuteen lämpimän tunnelman.

Mikko Kuustonen on mukana Vain elämää -sarjan viidennellä tuotantokaudella, joka alkaa syksyllä 2016.

Lue lisää Mikosta

Meeri Koutaniemi - Tarinoita ihmisyydestä ennakkoluulojen takaa

Palkittu valokuvaaja Meeri Koutaniemi pakkasi reppunsa 19-vuotiaana, lähti kokeilemaan onneaan kuvajournalistina Intiassa ja jäi sille tielle. Meeri on dokumentoinut journalistina ja valokuvaajana maailman selviytymistarinoita yli 40 maassa ja keskittynyt työssään ihmisoikeuksiin.

Tarinansa Meeri ammentaa matkoiltaan puhuen koskettavista ja haastavista aiheista suurella tunteella ja palavalla intohimolla. Hän vie puheen ja kuvan voimalla yleisönsä matkalle maailman moninaisuuteen yhteiskunnallisesti tärkeissä asioissa.

Meeri pyrkii inspiroimaan kuulijan tavoittelemaan omia unelmiaan. Hänen luennoiltaan välittyy mikä voima puheella, kuvilla ja tarinoilla on tässä maailmassa. Hän luo siltoja erilaisten ihmisten ja kulttuurien välille. Tarinat auttavat kuulijaa tunnistamaan itsensä ja oppimaan kohtamaan toinen ihminen ihmisenä, ilman ennakkoluuloja.

Meeri Koutaniemi ja Arman Alizad esittelevät rankkoja selviytymistarinoita Pahan jälkeen -dokkarisarjassa, joka alkaa syksyllä 2016.

Lue lisää Meeristä

Juuso Mäkilähde - Sanavalmis juontaja

Juuso "Mäkkäri" Mäkilähde on osaava ja sanavalmis juontaja, joka hoitaa varmalla otteella yritys- ja kuluttajatilaisuuksien moderoinnit. Hänet tunnetaan parhaiten vuodesta 2012 asti juontamastaan Suomen surkein kuski -ohjelmasta. Vuonna 2013 hän selosti Euroviisut yhdessä Aino Töllisen kanssa. Juuson ääni ja huumori on tullut tunnetuksi myös YleX:n taajuudelta vuosina 2010-2015.

Juuso juontaa syksyllä 2016 esitettävän Suomen surkein nikkari -ohjelman.

Lue lisää Juusosta

Saimi Hoyer - Läsnäolon voima ja sisäinen palo

Sisäinen palo on ihmistä eteenpäin vievä voima, jonka avulla kaukaisetkin haaveet muuttuvat saavutettaviksi tavoitteiksi. Saimi Hoyer on yrittäjä, vangitseva tarinankertoja ja vahvaluonteinen tekijä, joka oman tarinansa kautta innostaa ja rohkaisee jokaista kuuntelemaan sisintään. Hän johtaa luonnon sykkeessä Hotelli Punkaharjua.

Hänen intohimoinen suhtautuminen elämään, kyky heittäytyä ja läsnäolo on ainutlaatuista. Saimi puhuu yrittäjyydestä, rohkeudesta sekä elämän risteyskohdista. Hänen teemoihin kuuluu myös luonto ja läsnäolon voima. Puhujana Saimi on karismaattinen ja vahva esiintyjä, joka luo välittömän vuorovaikutuksen yleisön välille.

Saimin luento “Läsnäolon voima ja sisäinen palo” on kuultavissa Bisnespäivillä Messukeskuksessa 22.09.2016.

Lue lisää Saimista

Timo Tyrväinen – Yksi maamme näkyvimmistä talouskeskustelijoista

Kesällä 2016 eläkkeelle siirtynyt Senior Advisor Timo Tyrväinen, joka toimi Aktian pääekonomistina 1998-2014, on yksi suomalaisen ekonomistikunnan tunnetuimmista edus¬tajista. Arvostuksen takana on huippuasiantuntemus, rohkeus kannanottoihin ja mukaansa tempaava esiintyminen.

Tammikuussa 2016 Tyrväiselle luovutettiin ensimmäisenä suomalaisena Certified Business Economist TM sertifikaatti. Sertifikaatin myöntäminen perustuu laajaan koulutusta, kokemusta ja käytännön työssä osoitettua ekonomistiosaamista koskevaan vertaisarvioon.

Hän käy luennoillaan läpi ennustamisen filosofiaa, epävarmuuden anatomiaa ja globalisaation kolmia kasvoja. Muita Tyrväisen teemoja ovat mm. myrskyinen maailmantalous, Suomen asuntomarkkinat, ilmastonmuutoksen haasteet ja maailmantalouden riskit sijoittajan näkökulmasta.

Lue lisää Timosta

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2