Saimi Hoyer

Suomalaisissa työyhteisöissä ei kannusteta kollegoja tarpeeksi. Tarvitaan vain yksi ihminen, joka uskoo sinuun, ja se on voimavara mikä vie eteenpäin.

Hotellin johtaja, yrittäjä

Saimi Hoyer

Omakohtainen tarina yrittäjyydestä ja elämän ainutlaatuisuudesta

Saimi Hoyer on yrittäjä, Hotelli Punkaharjun entinen johtaja, vangitseva tarinankertoja, vahvaluonteinen tekijä, joka oman tarinansa kautta innostaa ja rohkaisee kuuntelemaan sisintä - uskomaan unelmiin ja tavoittelemaan niitä rohkeasti. Hän on taitava, sanavalmis esiintyjä, joka ei epäröi heittäytyä eikä laittaa itseään likoon. Karismaattinen Saimi on helposti lähestyttävä persoona, jonka läsnäoleva esiintyminen luo tilaisuuteen ainutlaatuisen tunnelman.

Yrittäjyyteen, läsnäolon voimaan, heittäytymiseen, rohkeuteen ja itsensä kehittämiseen liittyvät aiheet ovat Saimin ominta aluetta. Monessa mukana oleva huippumalli joutui pysähtymään sairastuttuaan vakavasti ja nousi takaisin yleisön eteen - tällä kertaa puhujana ja yrittäjänä. Saimi rohkaisee jokaista kulkemaan kohti unelmiaan, heittäytymään hetkeen ja näkemään elämän ainutlaatuisuuden.

Saimi Hoyerille on myönnetty Suomen leijonan ansioristi työstään kulttuurihistorian ja luonnon hyväksi. Hoyer on myös valittu Matkailutoimittajien Killan puolesta Vuoden matkailuhenkilöksi ja Hotelli Punkaharju nimetty kotimaan matkailun huippukohteeksi. Hoyerin puheiden teemoihin kuuluu vahvasti suomalainen matkailu ja sen kehittäminen sekä yhteistyön voima. Näistä teemoista hän luennoi omakohtaisten kokemustensa kautta herättäen yleisön näkemään ympärillä olevat mahdollisuudet matkailun edistämiseksi ja kehittämiseksi.

Mittavan kansainvälisen kokemuksensa ansioista Saimilla on vahva kulttuurien ja tapojen tuntemus ja hän työskentelee sujuvasti neljällä kielellä. Kokeneena tv-esiintyjänä Saimi osaa ottaa haltuun suuretkin tilaisuudet, mutta viihtyy erinomaisesti myös pienimuotoisemmissa keskustelutilaisuuksissa.

Puhujana Saimi on äärimmäisen vaikuttava. Hänen läsnäolonsa vangitsee yleisön mielenkiinnon ja elävä kerronta välittää tunteen luoden vuorovaikutuksen yleisön välille. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat kiittäneet Saimia erityisesti uskalluksesta, hyvästä läsnäolosta, yleisön huomioinnista ja tilanneherkkyydestä. "Saimi puhuu avoimesti, varmasti ja katsekontaktia luoden. Tuntui, että hän puhui juuri minulle" kommentoi eräs Saimin esitystä seurannut.

Video

Pressikuvat

Saimi Hoyer

Saimi Hoyer

Tarinankertoja, Motivaatiopuhuja

Tunnetut mediakasvot

Yritysjohtajataustaiset fasilitaattorit

Yrittäjyys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2