Vuoden juontaja -ehdokas Tuomas Enbuske

Vuoden juontaja -ehdokas Ella Kanninen

Toimittaja, Venla-palkittu juontaja ja kirjoituksillaan keskustelua herättävä kolumnisti. Itseään mediaksi tituleeraava Enbuske herättää mielenkiinnon, haastaa hyvällä tavalla puhujia ja yleisöä saaden teemasta kuin teemasta viritettyä kiinnostavan keskustelun.


Tutustu Vuoden juontaja -ehdokkaaseen

Monista televisio-ohjelmista tuttu toimittaja on kansainvälinen, kuutta kieltä sujuvasti puhuva juontaja, joka muistetaan suosituista Puoli seitsemän ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmista. Reipasotteinen Kanninen ottaa haasteet vastaan ja haluaa kehittyä ammatissaan jatkuvasti.


Tutustu Vuoden juontaja -ehdokkaaseen

Facebookissa jatkuu keskustelu Vuoden puhujan ympärillä. Tule sinäkin seuraamme ja kommentoi Vuoden puhuja 2016 -äänestystä #VGP2017 #vuodenpuhuja -merkillä.

Aikaisemmat Vuoden puhuja -palkinnon saaneet:

  • 2015 Helena Åhman
  • 2014 Esko Valtaoja
  • 2013 Henkka Hyppönen
  • 2012 André Noël Chaker
  • 2011 Arman Alizad
  • 2010 Alf Rehn
  • 2009 Maija-Riitta Ollila
  • 2008 Mato Valtonen
  • 2007 Pauli Aalto-Setälä
  • 2006 Pata Degerman


{{(|Äänestä ja vaikuta )}}

Vuoden puhuja 2016 -ehdokkaat ilmentävät suomalaisen työelämän kehityskohtia

Speakersforumin Vuoden puhuja 2016 -ehdokkaat on julkistettu

Pian on aika taas juhlia suomalaista puhujakulttuuria. Nimeämme jo 11. kerran Vuoden puhujan. Vallitseva Vuoden puhuja on arvostettu johtamisen ja ihmismielen asiantuntija, työpsykologian tohtori Helena Åhman. Hänen seuraajansa julkistetaan alkuvuodesta 2017 Vuoden puhuja –gaalassa.

Anna äänesi omalle suosikillesi ja kerro meille kuka on Sinusta vuoden 2016 vaikuttavin puhuja!
Viime vuoden tapaan Vuoden puhuja -tittelin lisäksi palkitaan muitakin puhuja-alalla ansioituneita henkilöitä kategorioissa Vuoden juontaja ja Vuoden tulokas. Lisäksi nimeämme jälleen Vuoden kansainvälisen puhujavieraan.

Vuoden puhuja -ehdokkaat
Vuoden puhuja -kategoriassa ehdokkaat saavat poikkeuksetta kiitettävää palautetta puhetoimeksiannoistaan. Henkilöt ovat lunastaneet paikkansa valtakunnallisesti eri alan tapahtumissa keynote-puhujina ja ansainneet suurien yleisöjen valtavat suosionosoitukset.

Vuoden tulokas -ehdokkaat
Vuoden tulokas -kategoriassa ehdokkaat ovat tehneet viimeistään läpimurtonsa vuoden 2016 aikana. Puhuja-ala tarvitsee kehittyäkseen uusia ammattipuhujia, ja näistä tulemme vielä kuulemaan puhujakulttuurin parissa.

Vuoden juontaja -ehdokkaat
Suomalainen puhujakulttuuri kehittyy ja tarvitsee kehittyäkseen lisää ammattipuhujia. Vuoden juontaja -ehdokkaat ovat tehneet läpimurtonsa puhuja-alalla vuoden 2016 aikana. Heidän esimerkillinen tekemisensä, kunnianhimoinen palo ja menestyminen omalla alallaan tuovat heidät nyt pysyvästi myös puhuja-alalle.

Vuoden puhuja -ehdokas Madventures

Kansainvälisen menestysformaatin Madventures-sarjan luojat ja yhteiskunnallisten keskustelujen kirvoittajat palkittiin tänä vuonna Suomen uhkarohkeimmiksi yrittäjiksi. Heille on aiemmin myönnetty palkinto valtion tunnustuksella maantieteen sekä maailman tuntemuksen edistämisestä erityisesti nuorisoa kiinnostavalla tavalla. Seikkailukaksikko jakaa suurille yleisöille oppimaansa ja kokemaansa maailmalta. He innostavat ihmisiä ryhtymään tekoihin seuratakseen omia unelmiaan ja päämääriään.


Tutustu Vuoden puhuja -ehdokkaaseen

Vuoden puhuja -ehdokas Anssi Tuulenmäki

Aalto-yliopiston tutkimusryhmän vetäjä ja MIND-innovaatiokoneiston yli-innovaatioaktivisti, joka haluaa muuttaa maailmaa. Erityisesti uuden arvon löytäminen ja luominen, kokeilemalla ja kokemalla kehittäminen, sekä strateginen innovaatio ovat Anssin kiinnostuksen aiheita. Tuulenmäen kirja “Lupa toimia eri tavalla” ja siihen pohjautuvat puheet auttavat yrityksiä ja organisaatioita näkemään toimintaympäristönsä uudessa valossa, sekä löytämään uutta liiketoimintaa mahdollistamalla innovaatioiden syntymisen.


Tutustu Vuoden puhuja -ehdokkaaseen

Vuoden puhuja -ehdokas Anna Perho

Tunnettu toimittaja, kirjailija ja mediapersoona haluaa parantaa ihmisten elämänhallintaa ja lisätä työhyvinvointia. Ratkaisukeskeisen valmentajan ja reteaming-kouluttajan luennot ovat auttaneet kuulijoita ottamaan askeleen oman elämänsä ohjaajiksi sekä auttaneet löytämään avaimet työssä jaksamiseen. Perho puhuu organisaatioille työhyvinvoinnista, keskeisinä osa-alueina ajanhallintataidot ja organisaatiouudistusten sekä muiden muutosten jälkihoidot.


Tutustu Vuoden puhuja -ehdokkaaseen

Vuoden puhuja -ehdokas Taneli Tikka

Palkittu tietotekniikkavaikuttaja Tieto Oyj:n Iot- liiketoiminnan vetäjä ja innovaatiojohtaja on intohimoinen työelämän uudistaja, yrittäjä ja teknologia-alan edistäjä. Hän uskoo sarjayrittäjyyden malliin ja yrityksen sisäisen startup-kulttuurin mahdollistamiseen. Hän käsittelee tulevaisuusorientoituneissa puheissaan pinnalla olevia aiheita kuten mitä tapahtuu tekoälyn, robotisaation, ja edistyneen teknologian ansiosta ja millainen työ meitä tulevaisuudessa odottaa.

Tutustu Vuoden puhuja -ehdokkaaseen

Vuoden tulokas -ehdokas Lauri Järvilehto

Arvostettu tutkija, oppimispelejä kehittävän Lightneerin toimitusjohtaja on intohimoinen tulevaisuuden oppimisen merkityksen ja oppimistapojen kehittämisen puolestapuhuja. Järvilehto on tunnettu herättelevistä ajatuksistaan tulevaisuuden työhön sekä ihmismieleen liittyen ja ainutlaatuisesta kyvystään popularisoida tiedettä sekä tutkimusta.Tutustu Vuoden tulokas -ehdokkaaseen

Vuoden tulokas -ehdokas Henrietta Kekäläinen

Teknologian tulevaisuuden visionääri, teknologiaentusiasti ja Mehackitin perustaneen yrittäjän tavoitteena on tutustuttaa lapset ja nuoret teknologiaan näyttäen sen mahdollisuudet itseilmaisuun, luovuuteen sekä asioiden muuttamiseen. Kekäläinen puhuu rohkaisevasti tulevaisuudesta ja haluaa kannustaa jokaista olemaan aktiivisesti mukana muokkaamassa maailmaa, huomaamaan teknologian tuomat mahdollisuudet ja tarttumaan niihin.


Tutustu Vuoden tulokas -ehdokkaaseen

Vuoden tulokas -ehdokas Klaus Härö

Palkittu ja kansainvälisesti arvostettu elokuvaohjaaja on tunnettu puhuttelevista elokuvistaan. Härö tietää kansainvälisten projektien onnistumisen vaativan rohkeutta, luovuutta, hyvää johtajuutta ja saumatonta tiimityötä. Hänen persoonallinen tyylinsä ja vahva läsnäolonsa vangitsevat kuulijat innostaen ja motivoiden näkemään oman työn merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta.Tutustu Vuoden tulokas -ehdokkaaseen

Vuoden tulokas -ehdokas Harri Gustafsberg

Mielen valmentamisen ammattilainen, menestynyt tietokirjailija ja entinen Poliisin Karhu-ryhmän eliittipoliisi on kehittänyt valmennusmenetelmän, jossa korostuu etukäteen valmentautumisen merkitys. Gustafsberg on työssään nähnyt käytännössä henkisen suorituskyvyn merkityksen tietäen kuinka tärkeää mielenhallinta on niin yksilöille, kuin koko organisaation toiminnalle. Puheissaan hän yhdistää tutkimustietoa omiin kokemuksiinsa käyttäen pohjana kirjaansa “Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen”.


Tutustu Vuoden tulokas -ehdokkaaseen

Vuoden juontaja -ehdokas Ronja Salmi

Yrittäjä, kirjailija, arvostettu sisällöntuottaja ja ikäluokkansa kokenein tv-juontaja Suomessa. Salmelle ominaista on paineenkin alla pettämätön tilannetaju, sanavalmius ja kyky luoda tapahtumasta sosiaalisen median ilmiö.


Tutustu Vuoden juontaja -ehdokkaaseen

Vuoden juontaja -ehdokas Jussi Heikelä

Viihteen syvissä vesissä marinoitu median tekijä, tuottaja, käsikirjoittaja ja koko Suomen tuntema radioääni. Heikelä yhdistää onnistuneesti tapahtumassa rennon ja arvokkaan tunnelman laittaen persoonansa peliin ja minimoiden pönötyksen.


Tutustu Vuoden juontaja -ehdokkaaseen

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2