Uutiskirje Elokuu 2018

Vaikuttavat puhujat saapuvat Ouluun 07.09.2018

Haluatko inspiroitua, oppia ja saada uutta näkökulmaa työelämään sekä ympäristöasioihin? Tule Business in Future -tapahtumaan Zemppi Areenalle perjantaina 7.9.2018. Zemppi Areenan toimitusjohtaja Samuli Lehtolan tarkoituksena on, et­tä Bu­si­ness in Fu­tu­re pot­kai­see yri­tys­ten pe­li­kau­den käyn­tiin syksyn osalta. Tapahtuman kantavat teemat; henkilöstö ja ympäristö valikoituivat yhdessä paikallisten yritysten kanssa. -Tee­mo­jen var­mis­tut­tua läh­dim­me et­si­mään pu­hu­jik­si iso­ja ni­miä. Sel­lai­sia myös saim­me – niin iso­ja, et­tä nyt meil­le on tu­los­sa osal­lis­tu­jia ympäri Suomen, Lehtola iloit­see. Business in Future -tapahtumassa lavalle nousevat vaikuttavat puhujat; palkittu Madventures -kaksikko Riku & Tunna, menestyvä juristi ja liikemies Bruce J. Oreck, valmentamisen ammattilainen Curt Lindström sekä arvostettu tieteentekijä Esko Valtaoja

»Lue lisää tapahtumasta ja varaa lippusi))

Vertti Harjuniemi - Ole paras versio itsestäsi

Tunnettu valmentaja Vertti Harjuniemi tietää, että hyvinvointi on yhdistelmä, joka vaatii niin kehon kuin mielen hallintaa. Luennoillaan Vertti kannustaa kuulijaa antaen neuvoja, joiden avulla saavuttaa tavoitteet, voida paremmin ja olla paras versio itsestään. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tavoitteiden saavuttamiseen keskittyvät luennot ovat motivoiva kokemus. Vertti tarjoaa osallistujalle konkreettisia työkaluja itsensä kehittämiseen.

-Ihminen voi olla paras versio itsestään vain voimalla hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti. Motivaatio tekemiseen ei synny, se täytyy tulosten kautta tehdä, Vertti painottaa.

Suosittelemme Verttiä puhujaksi, kun haluat lisätä tiimisi työhyvinvointia ja tarjota kuulijalle suoraa puhetta hyvinvoinnista, huumorilla höystettynä. Vertti on saanut loistavaa palautetta monipuolisista luennoistaan, toimivasta rytmityksestä sekä mukaansatempaavasta otteestaan.

»Kiinnostuitko Vertistä?|Tunnettu valmentaja Vertti Harjuniemi puhuu hyvinvoinnista, motivaatiosta ja tavoitteista

Jutta Gustafsberg & Juha Rouvinen - Löydä läsnäolon voima

Rakkauden voimakirjan elokuussa julkaissut yrittäjäpariskunta Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen kiertävät yhdessä puhujalavoja, vieden eteenpäin hyvinvoinnin merkitystä ja läsnäolon voimaa. He näkevät elämänilon, kukoistavan työilmapiirin sekä hyvinvoinnin lähtevän liikkeelle jokaisesta itsestään. Ainoat asiat, johon jokainen voi varmuudella vaikuttaa, ovat omat ajatukset sekä asenne. - Eilinen on mennyt, huomista ei ole vielä. Ainut mihin voimme vaikuttaa, on tämä hetki, Jutta muistuttaa.

Tämän pariskunnan luento on inspiroiva elämys. Omakohtaiset tarinat ja Jutan energia yhdistettynä Juhan pohdiskelevampaan puoleen sekä tutkimustietoon takaavat monipuolisen kattauksen hyvinvointia ja motivaatiota.

»Kiinnostuitko Jutasta & Juhasta?|Jutta ja Juha uskovat läsnäolon voimaan ja näkevät hyvinvoinnin merkityksen arjessa.

Olli Sovijärvi - Kuinka tasapainottaa stressi ja ennaltaehkäistä sairauksia?

Kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri Olli Sovijärvi avaa luennoillaan biohakkeroinnin perusteita, tietotyöläisen jaksamista, palautumisen merkitystä sekä stressinhallintaa.

-Stressiä ei pääse pakoon, eikä tulekaan päästä. Kysymys on siitä, miten stressiä ja stressaavia tilanteita käsittelee elämässään, Sovijärvi painottaa. Hän muistuttaa haitallisen stressin lisäksi olevan olemassa myös hyödyllistä stressiä, joka taas edesauttaa kehittymistä.

»Lue koko artikkeli...

Camilla Tuominen - Mitä hyötyä yritykselle on tunteiden johtamisen oppimisesta?

Tunnekouluttaja, kirjailija Camilla Tuomisen missiona on opettaa jokainen ymmärtämään ja ohjaamaan tunteitaan. Tunteet ovat välttämätön metataito, ja niiden ymmärtäminen merkittävä etu työelämässä. Herätettyjen tunteiden tuomaa kilpailuetua on vaikea kopioida. Miten joku pystyi luomaan asiakkaalle luottamuksen fiiliksen? Miksi jokin tuote on niin paljon haluttavampi?

Camillan luennoilla pureudutaan tunteiden voimaan ja merkitykseen. Hän puhuu kirjojensa pohjalta teemasta, auttaen kuulijaa valjastamaan tunteensa häiriötekijästä mahtavaksi datalähteeksi.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2