Oletko uusi huippumyyjämme?

Speakersforum etsii useampia B2B-myyjiä

Tiedätkö, miten ylitetään asiakkaan odotukset? Haluatko olla mukana luomassa onnistuneita tapahtumia? Tämä tehtävä soveltuu sinulle, joka olet tuloshakuinen ja haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Olennaista ei ole se, kuinka paljon olet kerryttänyt kokemusta myyntityön parissa, vaan tärkeintä on intohimosi myyntityötä kohtaan. Speakersforum tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä myyjänä. Heräsikö kiinnostuksesi?

»Lue lisää ja hae jo tänään...

Tiina Talvitie - Tiina Talvitie, Lehto Group Oyj:n digijohtaja

Tiina Talvitie on luova, positiivinen, innostava ja haasteita rakastava uudistaja, sekä aikaansaava käytännön toimeenpanija. Hänet tunnetaan intohimoisena, rohkeana ja kantaaottavana, totuttuja toimintatapoja haastavana johtajana. Hän johtaa suomalaisessa pörssiyrityksessä liiketoimintalähtöistä digitaalista transformaatiota. Tiina on digijohtajana poikkeuksellisen laaja-alainen moniosaaja. Hänellä on vahvan teknologia- ja ohjelmistokehitystaustansa lisäksi vankka käytännön kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, strategiatyöstä ja asiakaskokemuksesta. Lisäksi hän on innovaatiojohtamisen ja mentoroinnin ammattilainen.

»Lue koko artikkeli...

Jussi Väänänen ja Katja Koukkula - Jussi Väänänen ja Katja Koukkula, tanssija-koreografit.

Katjan ja Jussin yli kahden vuosikymmenen mittainen yhteinen tanssiura on tarina tavoitteellisuudesta, intohimoisesta harjoittelusta ja huippuunsa hiotusta yhteistyöstä. Näillä eväillä saavutettiin menestystä maailman kilpatanssiareenoilla.

»Lue koko artikkeli...

Esa Saloranta - Esa Saloranta, Vastuullisuus ja kestävyys: käsitejargonista olennaisuuksiin

Esa vastaa eQ Varainhoidossa vastuullisen sijoittamisen kehittämisestä ja hän on hoitanut menestyksekkäästi Suomen ensimmäistä kestävän teknologian rahastoa, joka sijoittaa liikenneteknologiaan, tekoälyyn, datan hyödyntämiseen ja neljännen teollisenvVallankumouksen johtaviin listattuihin yhtiöihin maailmanlaajuisesti. Esa on tutkinut pitkään tämän hetken kuumimpia teknologiatrendejä, niiden laajamittaisia vaikutuksia ja niitä sovellutusmahdollisuuksia joilla maapallon resursseja hyödynnetään älykkäämmin.

»Lue koko artikkeli...

Anne Birgitta Pessi - Anne Birgitta Pessi, myötätunnon mullistava voima

Anne Birgitta Pessi, TT, CoPassion-ryhmän johtaja, on lumoutunut ihmisten kohtaamisen, myötätunnon ja merkityksellisyyden teemoista. Hänen missionsa on herätellä ihmisiä pohtimaan omaa ja yhteisönsä ydintä, jonka varaan rakentuu niin hyvinvointi kuin tehokkuuskin. Mikä on meille merkityksellisintä? Onko ihminen hyvä vai paha? Kuinka olemme myötätuntoisia arjessa? Miten innostamme toisiamme parhaiten? Pessi tarkastelee näitä kysymyksiä sekä provosoivin pohdinnoin että yhteisön arkeen – kuten työelämään – soveltaen. Ytimessä on kansainvälisen tutkimustiedon soveltaminen juuri kyseiseen kohderyhmään.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2