Uutiskirje Toukokuu 2019

Speakersforumin ammattilaiset vastaavat!

Speakersforumilla jo 10-vuotta työskennelleet ammattilaiset Erno Lokkila ja Eveliina Suokonautio avaavat puhuja-alaa ja kertovat vinkkejä miten tunnistaa valovoimainen puhuja, mitä tulee ottaa huomioon kun puhujasisältöä aletaan suunnittelemaan ja ketkä ovat kiinnostavimmat puhujat juuri nyt!

Kuka olet ja mikä on roolisi Speakersforumilla?

Erno:
Nimeni on Erno ja olen tosiaan ollut Speakersforumilla vuodesta 2009 lähtien. Toimin Senior Account Managerina eli autan asiakkaitamme löytämään heille parhaat puhujat, juontajat ja kouluttajat. Parasta työssä on saada olla tekemisissä mielenkiintoisten puhujien kanssa ja nähdä miten asiakkaat saavat heidän avullaan uutta ajateltavaa ja fiilistä työpäiväänsä.

Eveliina:
Olen Eveliina ja aloitin tammikuussa 2009 Speakersforumilla. Account Manager tasolta olen edennyt Key Account Manageriksi. Speakersforumin vuosien aikana sekä Helsingin yliopiston puheviestinnän linjalta (FM) valmistuneena on ollut hienoa nähdä puhuja-alan ja puheen merkityksen kasvu.

»Lue koko artikkeli...

Bruce Dickinson

From Rock Star to Businessman! Bruce Dickinson tunnetaan parhaiten Iron Maidenin vokalistina. Hän on myös lentäjä, yrittäjä ja luova business ajattelija! Dickinson nimitetään Helsingin yliopiston filosofisen tiedekunnan kunniatohtoriksi toukokuussa 2019. Brucella on huikea ura muusikkona, yrittäjänä sekä luennoitsijana.

Puhujana Bruce on motivoiva ja viihdyttävä! Hänen aiheet käsittelee moninaisesti omaa taustaansa muusikkona ja yrittäjänä ja niiden samansuuntaisuutta. Brucen puheenvuoroissa aiheena on mm. "kuinka tehdä asiakkaista faneja." Bruce puhuu myös tiimihengestä ja ottaa tähän viitteitä niin ajastaan bändissä kuin lentäjän roolista.

Brucen esiintymiskieli on englanti.

»Lue lisää...|Tutustu profiiliin

Anne Birgitta Pessi

Anne Birgitta Pessi, TT, dos., on lumoutunut ihmisten kohtaamisen, myötätunnon ja merkityksellisyyden teemoista. Hänen missionsa on herätellä ihmisiä pohtimaan omaa ja yhteisönsä ydintä, jonka varaan rakentuu niin hyvinvointi kuin tehokkuuskin. Mikä on meille merkityksellisintä? Onko ihminen hyvä vai paha? Kuinka olemme myötätuntoisia arjessa? Miten innostamme toisiamme parhaiten? Pessi tarkastelee näitä kysymyksiä sekä provosoivin pohdinnoin että yhteisön arkeen – kuten työelämään – soveltaen. Ytimessä on kansainvälisen tutkimustiedon soveltaminen juuri kyseiseen kohderyhmään.

Pessi on kansainvälinen tutkija ja innostava, erittäin pidetty luennoitsija ja alustaja, joka työskentelee professorina Helsingin yliopistossa sekä vierailee säännöllisesti tutkijana mm. Stanfordin ja Bostonin yliopistoissa. Hän on Suomessa tunnettu mm. lukuisien yritysten tutkija-puhujana sekä kirjasta Myötätunnon mullistava voima sekä CoPassion-tutkimushankkeen johtajana.

»Lue lisää...|Tutustu profiiliin

Helena Åhman

Helena Åhman on työpsykologian tohtori (TkT), KM ja johtamisen ja ihmismielen asiantuntija, jonka luennot kuljettavat kuulijoita innostavien tarinoiden kautta oivaltamaan uutta. Åhman tunnetaan myös johtoryhmien ja hallitusten sparraajana. Hän hakee jatkuvasti inspiraatiota luentoihinsa kansainväliseltä areenalta. Åhman yhdistää mielellään tarinoita, tiedettä, taidetta ja etenkin käytännön kokemuksia helposti omaksuttavaan muotoon. Hän on luennoinut mm. Aalto-yliopistossa ja New York Universityssä. Hänelle ovat tuttuja organisaatiot pörssiyrityksistä start-upeihin ja julkishallintoon. Hän on työskennellyt mm. Nokialla, Mercuri Urvalissa, Tampereen kaupungilla ja Hunting Minds Oy:ssä.

Helenan vangitsevasta luentotyylistä kertoo valinta Vuoden Puhujaksi 2015. Åhman on myös palkittu tietokirjailija. Hän on kirjoittanut mm. Ekonomiliiton kirjallisuuspalkinnon Suomen parhaana yrityskirjana voittaneen Mielen johtaminen organisaatiossa (2012) sekä Johtamisen tabut (2015) yhdessä Kari Neilimon kanssa. Syksyllä 2016 hän julkaisi ensimmäisen rikosromaaninsa Vallan varjot, joka sukeltaa ihmismielen ja johtamisen maailmaan. Vuonna 2017 Helenalta ja Harri Gustafsbergilta ilmestyi yhteinen teos Tilannetaju - päätä paremmin.

»Lue lisää...|Tutustu profiiliin

Arto O. Salonen

Apulaisprofessori, dosentti Arto O. Salonen on yksi tämän hetken terävimpiä ihmisyyden sanoittajia ja työelämän uudistajia. Inspiroivilla luennoillaan hän avartaa käsityksiä hyvinvoinnista, rakentaa elinvoimaisia organisaatioita ja edistää kestävään yhteiskuntaan siirtymistä. Arton teemat jo hieman edellä aikaansa. Esimerkiksi Kestävä kehitys ekologisena, sosiaalisena ja taloudellisena kehityskulkuna ja päämääränä.

Arto käy suoraan kohti ihmisyyden ydintä. Hän ravistelee niin organisaatioiden kuin yksilöidenkin käsityksiä siitä, mitä on edistys. Puheissaan hän osoittaa, millainen voima on mahdollista valjastaa käyttöön, kun löydetään yksilön tai organisaation olemassaolon syvin merkitys ja tarkoitus.

»Lue lisää...|Tutustu profiiliin

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2