Uutiskirje Elokuu 2019

Työterveyspäivät 2019

Työterveyspäivät on Suomen tärkein työterveyden ammattilaistapahtuma. Tänä vuonna Työterveyspäivillä keskustellaan työterveyden ekosysteemistä – työterveyteen vaikuttavien toimijoiden ja ympäristötekijöiden muodostamasta toiminnallisesta kokonaisuudesta!

Ohjelman pääaiheita ovat Tulevaisuuden työterveyden toimintakenttä, Vaikuttava työterveys ja Digitaalisen ajan työläinen. Tilaisuuden juontaa ihana Marja Hintikka ja puhujina tilaisuudessa kuullaan mm. Tietoturvaguru Mikko Hyppöstä ja kuuroa rap-artistia Signmarkia.

Tule Työterveyspäiville ja löydä oma ekolokerosi työterveyden ekosysteemissä!

https://www.ttl.fi/tyoterveyspaivat/

»Lue koko artikkeli...

Kuukauden puhuja: Timo Kiuru

Olet alunperin kotoisin Nurmijärveltä – miten päädyit työskentelemään globaalisti luovana johtajana? Mistä kaikki alkoi?

Uskon, että kansainvälistyminen alkaa siitä, että antaa itselleen luvan haluta olla maailman paras. On kyse sitten yrityksestä tai yksilöstä, niin pitää tähdätä siihen, että tekee parempaa työtä kuin globaali markkinajohtaja.

Minun tapauksessani löysin polultani suuntamerkkejä siten että pääsin nuorena mukaan Nokian kansainvälisiin tapahtumiin. Yksi parhaista tavoista oppia, on hakeutumalla töihin niille, joita pidetään globaalisti alan johtavina. Niin minullekin kävi, kun suuntasin ensin Lontooseen, ja sieltä päädyin Souliin vastaamaan Samsungin globaalien lanseerauksien luovan suunnittelutiimin vetämisestä.

Epävarmuutta pitää opetella sietämään. Olen tehnyt usein työtä minkä olen oppinut vasta sitä tekemällä.

Sinulta on tulossa uusi kirja ’PÄIVÄKIRJA LUOVUUDESTA JA LUOPUMISESTA’ ulos elokuussa. Mikä sai sinut kirjoittamaan tämän kirjan ja minkä viestin haluat kirjalla välittää?

»Lue koko artikkeli...

Jonna Joutsen

Jonna Joutsen Speakersforumille!

Jonna Joutsen on juontaja, tuottaja, käsikirjoittaja, ohjaaja ja media-alan yrittäjä. Joutsen on tehnyt sisältöjä muun muassa Ylelle, Aku Ankalle sekä luotsannut suosittua Rakkauden nallekarkit -podcast-sarjaansa.
Joutsen on myös tuottanut Iltalehdelle miljoonayleisöä kerännyttä Fiidi.fi-verkkopalvelua.

Joutsen on ihmisläheinen, huumorintajuinen, nopea ja tilannetajuinen juontaja, joka ottaa haltuun hankalatkin haastattelutilanteet. Joutsen auttaa myös mielellään sparrailemaan tilaisuuden sisältöä sekä someulottuvuutta.

»Lue lisää|Jonna Joutsen

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2