Uutiskirje Huhtikuu 2023

Sosiaalinen hakkerointi

Turvallisuus on loppujen lopuksi vain illuusio. Ja turvallisuuden illuusio saa ihmiset laiskaksi.

Stanley Mark Rifkin teki yhden maailman suurimmista pankkiryöstöistä ilman asetta, väkivaltaa tai uhkailua. Hän tienasi yli kymmenen miljoonaa dollaria vain parilla puhelinsoitolla. Rifkin työskenteli IT-yritykselle, jossa hänen työnkuvaansa kuului varmuuskopiojärjestelmien asentaminen eri yrityksille. Eräänä päivänä hän teki asennuksia pankille, jossa siirrettiin miljardeja dollareita päivässä. Asentaessaan varmuuskopiointijärjestelmiä Rifkin oppi, että pankin työntekijät saivat joka aamu nelinumeroisen pin-koodin, jonka avulla siirtoja valtuutettiin. Työntekijät eivät jaksaneet opiskella koodia joka päivä uudelleen, joten he olivat ottaneet tavaksi kirjoittaa sen lapulle huoneeseen, jossa tilisiirrot tehtiin ja johon Rifkinin oli tarkoitus laitteet asentaa.

»Lue koko artikkeli...

Energisoi tiimiäsi innostavalla puheenvuorolla

Mikä olisikaan parempi tapa nostattaa yhteistä energiaa, kuin ajatuksia herättävä keynote-puhe? Onnistunut henkilöstötapahtuma voi ruokkia uutta vireyttä ja luovuutta – ja luovuuteen panostaminen kannattaa, sillä uudistumiskyky on elintärkeää! Kokosimme artikkeliin joukon valovoimaisia puhujia ja juontajia esimerkiksi virkistys- ja kesäpäivien tilaisuuksiin. Puhujat ja juontajat kannattaa varata nyt hyvissä ajoin, kysy meiltä lisää! Kaikki sisällöt ovat aina räätälöitävissä asiakkaidemme toiveen mukaan.

»Lue koko artikkeli...

Joko teillä tahditetaan tunnelmaa? Pacing on johtamisen ja työhyvinvoinnin kuuminta hottia juuri nyt.

Monella työpaikalla on eletty poikkeuksellisia aikoja jo useampi vuosi putkeen. Tunnelma on joutunut koetukselle ja ihmiset ovat venyneet jaksamisen äärirajoille. Väki on myös vaihtunut useammassa talossa ja vaihtuvuus on vilkastunut tänäkin keväänä. Moni miettii tälläkin hetkellä seuraavaa siirtoa. Stressi tulee viiveellä vasta kun kaikki on taas hyvin. Sen takia tunnelmasta ja sen johtamisesta kannattaa ottaa tukeva niskalenkki juuri nyt.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2