Astukaahan esiin osaajat ja asiantuntijat!

Isa Karlsson

Astukaahan esiin osaajat ja asiantuntijat!

Jos ajattelet, että uusi työpaikka, kenties ylennys tai ainakin palkankorotus olisi nyt paikallaan, tämä kirjoitus on juuri sinulle! Meiltä headhuntereilta toistuvasti kysytään, kuinka uida meidän haaviin. Ensimmäinen vastaus on varmasti kaikilla sama, ole löydettävissä! Hyvä startti on, kun lisäät LinkedIn profiilin summary-osioon puhelinnumerosi. Usko minua, asiakkaasikin kiittävät.

Ihan toinen juttu onkin, kuinka tulla nähdyksi työelämässä asiantuntijana ja mahdollisena yrityksen uutena tuloksen tekijänä. Lyhyesti siis, kuinka tehdä osaamisestasi vahva, tunnistettava ja vielä haluttava. Ensimmäiseksi korjaa asenteesi, näkyvyys ei ole sinulle vaihtoehto, se on sinun velvollisuus. Vastuu antamastasi viestistä on sinulla. Käytä se hyvin ja tehokkaasti.

Tässä on minun viisi askelta astua esiin osaajana:

  1. Määritä itsellesi maali. Helpompi juosta maaliin, kun tietää minne on matkalla. Samalla määritä itsellesi millä mittarilla arvioit omaa onnistumista matkan varrella.
  2. Tee itsellesi toimintasuunnitelma, kuinka saavutat tavoitetuloksen. Voit itse päättää teetkö pikamatkan maalin vai maratoonin parillakin välietapilla. Toki tuloksetkin ovat silloin hyvin erilaiset.
  3. Katso maalia, ja sanoita itsellesi konkreettisesti mitä osaamista sinulla jo on sinne pääsemiseksi ja miten tunnistettavia ne ovat esim. LinkedIn profiilissasi. Harva meistä on nollapisteessä työelämässä.
  4. Mausta osaamisesi mittareilla. Kuinka olet onnistunut ja kerro se numeroilla, arvioilla, euroilla jne. Lyhyesti sanottuna, lyö rehellisesti data pöytään.
  5. Kerro tulevaisuuden tavoitteesi avoimesti. Asiakkaat, työnantajat erityisesti ja samalla me headhunterit haemme sinua tulevaisuuden voimavaraksi yrityksille, emme pölyttyneiden titteleiden takia ja rivienvälistä luettavien vinkkien varassa. Tämä toimii kuten kaupantiski. On helpompi saada sitä mitä haluaa, kun sanoo sen ääneen.

Lupaan, että yllätyt itsekin, kuinka vakuuttavasti pystyt astumaan esiin osaajana ja tulevaisuuden(kin) tekijänä, kun teet sen askel kerrallaan. Samalla teet osaamisestasi helposti omaksuttavan, konkreettisen ja vakuuttavan. Pää pystyyn ja katse pois sieltä varpaista. Astu esiin! Kauppa käy jo kuumana ja Sinua odotetaan jo!

Jos ajattelet, että uusi työpaikka, kenties ylennys tai ainakin palkankorotus olisi nyt paikallaan, tämä kirjoitus on juuri sinulle!

Lue viisi askelta, joiden avulla astua esiin osaajana

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2