Vastuullinen menestys luo merkityksen

Jere Hietala

Vastuullinen menestys luo merkityksen ja jättää jäljen

Minulle on tärkeää, että ymmärrämme oman vastuullisuutemme kaikkea sitä kohtaan, joka kaiken mahdollistaa. Mikrotason asiat ovat tuoneet minulle upeita asioita elämässä ja siksi pidän tärkeänä huomioida näitä pieniä, mutta kovin suuria tekijöitä, ovat ne sitten ihmisiä, eläimiä, ympäristö tai olotila.

Valtamediat muokkaavat meidän käsityksiämme ihmisen suorituskyvystä ja saavutuksista. Vääristynyt mielikuva menestyksestä hiipii meidän jokaisen mieleen, sillä superjulkkisten ja muiden menestystarinoiden rinnalla oma tekemisemme saattaa tuntua harrastelulta.

Itselläni on sääntö, että kuljen kohti uutta, miettimättä mitä matka tuo tullessaan, tai mihin se vie.

Tavoitteeni on luonnollisesti asetettu korkealle, mutta jo lähelle pääseminen olisi yleisellä mittakaavalla menestystä. Ja jos epäonnistun, mietin ko. “arven” tarinaksi, jonka avulla luon etulyöntiasemaa seuraavaa haastetta varten.

Meillä elämässä kaikki on väliaikaista ja lainassa. Menestys, jonka kokee omaksi, on yhtä tyhjän kanssa, sillä jos kukaan ei arvostaisi menestystäsi, mitä sillä tekisi. Vastuullinen menestyjä ymmärtää, että onnistuminen mahdollistuu monen asian, ihmisen ja tapahtuman kautta ja näin menestystä voi ja tulisi myös käyttää muiden hyödyksi, antamalla takaisin.

Näenkin, että juuri takaisin antamisen taito, vastuullinen menestyminen sekä panostus määrittävät menestyksen. Saaminen vaatii aina luopumista jostakin.

Oman rohkeuteni olen löytänyt yksinkertaisesti kulkemalla kohti kiinnostavaa, pois keskiharmaudesta, vaatien muutosta.

Itselläni paras tapa lähteä liikkeelle on olla ajattelematta matkan insentiiviä, tai pahimipia lopputulemia. Spontaanisuus ja hetkessä eläminen ovat vahvoja polttoaineita rohkeudelle.

Eniten minua motivoi periksiantamattomuus. Tieto siitä, että on antanut kaikkensa, joka päivä, vuosia. Olet joko sitoutunut ja kurinalainen, tai et ole. Äärimmäisen motivoivaa on vahva ote asioihin, halu mennä eteenpäin ja aktivoida oman itsensä evoluutio.

Artikkelin on kirjoittanut palkittu valokuvaaja, sarjayrittäjä ja vaikuttava puhuja Jere Hietala. Jere uskoo, että hänen kutsumuksensa kunniallisen perinnön jättämiseen on merkki oikeiden asioiden tekemisestä oikealla tavalla. Hän näkee nyt alkaneen antamisen ajan, vastuullinen menestys on tullut jäädäkseen ja meidän jokaisen on otettava se huomioon toiminnassamme luodaksemme aitoa arvoa ja merkitystä niin itsellemme kuin ympärillemme.

Haluatko Jeren puhujaksi tilaisuuteesi?

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2