Speakersforum Suosittelee:

Marjo Rantanen - Vuoden Puhuja 2019

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun erikoistunut lisenssivalmentaja ja tietokirjailija (Tunnelmamuotoilu, Talentum Pro, Tunnelmajohtaminen, Alma Talent). Marjolla on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä konseptoinnista ja henkilöstövalmennuksesta. Marjo auttaa tulevaisuuden menestyjiä, yrityksiä ja yhteisöjä luomaan parhaita kokemuksia ja johtamaan tunnelmaa myös muutoksen keskellä. Marjo on valittiin Vuoden Puhujaksi 2019.

Miten tunnelmaa voi johtaa kaaoksen tai kriisin keskellä? Miksi nyt on tullut aika koota kaikki työntekijät virtuaalisesti koolle ja luoda uutta, ketterämpää pohjaa tulevaisuudelle?

Hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, luovuutta ja tehokkuutta. Se saa meidät suosittelemaan ja viihtymään.

Huono tunnelma lamaannuttaa ja ihmiset kääntymään jopa toisiaan vastaan. Huono tunnelma lisää pelkoa, paniikkia ja uhkakuvia. Huono tunnelma saa ihmiset katoamaan ja yrityksen kivijalan rakoilemaan.

Tulevaisuudessa emme voi enää vaikuttaa ympärillä tapahtuviin asioihin, mutta voimme johtaa omaa ja toisten tunnelmaa muutoksessa. Ketteryys kaaoksessa on tulevaisuuden taito, joka huomioi jokaisen oman jaksamisen kaaoksen keskellä, miten lataamme akkujamme myös kriisin hetkellä sekä oman toiminnan ja ajattelun ohjaamisen.

Marjo Rantanen on kokenut tunnelmajohtamisen lisenssivalmentaja, joka räätälöi puheenvuoronsa jokaisen asiakkaan tämän hetkiseen tilanteeseen sopivaksi. Voit tilata lyhyemmän puheenvuoron tai pidemmän työpajan, joka toteutetaan virtuaalisesti. Valmennuksen tueksi on mahdollisuus ottaa innostavia kotitehtäviä ja muuta materiaalia. Marjon mukaan nyt on koittanut hetki, jolloin monet yritykset ovat uusien haasteiden edessä ja tarvitsemme hyvää yhteishenkeä ja motivointia enemmän kuin koskaan. Älä odota syksyyn, vaan pidä huolta henkilöstösi ketteryydestä jo nyt.

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2