Speakersforum LIVE! sinun organisaatiollesi!

Viime perjantaina streamasimme ensimmäisen Speakersforum LIVE:n! Osallistujamäärä ylitti kaikki odotuksemme, sillä idea syntyi lennosta ja toteutettiin vain muutamassa päivässä. Osallistujia etätoimistoilta ympäri Suomea oli yli 10 000!

Mikä on Speakersforum LIVE?

Speakersforum LIVE! on virtuaalitapahtumakonsepti, joka tarjoaa laadukkaasti toteutetut virtuaalielämykset, joiden ansiosta mieleenpainuvat kokemukset ja merkittävät kohtaamiset ovat mahdollisia nykyhetkessä. Webinaarien ja virtuaalitapahtumien ei tarvitse olla kehnosti toteutettuja versioita tapahtumasta vaan ne voivat olla inspiroivia elämyksiä! Laadukas toteutus ei tarkoita vaivaa ja pitkiä prosesseja vaan ammattitaitoisia tekijöitä.

Laatu, kokemus, ammattitaito.

Speakersforum LIVE:n kautta sinulla on Suomen ammattitaitoisimmat kumppanit toteuttamassa juuri teidän organisaatiolle suunniteltu ja räätälöity virtuaalielämys.

• Bright Finlandin innovatiivinen teknologia mahdollistaa miltei kaikki ratkaisut – vain mielikuvituksesi on rajana!

• Tilaisuutesi laadukaan ja ammattitaitoisen tuotannon, konseptoinnin, käsikirjoituksen sekä juonnon/moderoinnin takaa Mikko Leppilampi. Mikon lisäksi voitte valita myös jonkun muun tilaisuutenne luonteeseen sopivan juontajan joko omasta organisaatiostanne tai Speakersforumin juontajavalikoimasta.

• Speakersforumin tarjoaa sinulle yli 8000 valovoimasta ja vaikuttavaa huippupuhujaa ja esiintyjää, joiden joukosta löydämme juuri teidän tilaisuuteenne sopivimmat ehdokkaat!

• Teiltä voi tulla oma tiimi paikan päälle tai tilaisuus voidaan järjestää täysin virtuaalisesti. Päätös on teidän!

Katso tunnelmia ensimmäisestä Speakersforum LIVE!:stä https://youtu.be/4FDGm1KhgiQ

Kysy lisää info@speakersforum.fi niin ideoidaan teidän tarpeisiin räätälöity ja uniikki virtuaalikonsepti!

Ystävällisin terveisin,
Speakersforum Finland

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2