Virtuaalitapahtumien huikea suosio

Poikkeusaikojen alussa virtuaalitapahtumista ei ollut omien kokemuksiemme mukaan kovinkaan ihmeellistä mielipidettä – live-tapahtuman ajateltiin olevan paras ja ainoa vaihtoehto. Nyt muutaman kuukauden jälkeen virtuaalitapahtumien suosion nousun seuraaminen on ollut huikeata. Jokaisesta toteutuksesta on opittu jotain - mikä toimii ja mikä ei. Nyt viimeistään jokainen meistä on päässyt kokemaan virtuaalitoteutusten mahdollisuudet. Virtuaalitapahtuma ei itsessään eroa live-tapahtumasta paljoakaan, sillä sen merkitys pysyy samana. Tapahtuman avulla pystytään sitouttamaan työntekijöitä, asiakkaita ja sidosryhmiä.

Onnistuneen virtuaalitapahtuman järjestämisessä on tärkeää ottaa huomioon sen vaatimukset:

  • Virtuaalitapahtumassa laadukkaan sisällön merkitys ja juontajan rooli korostuu entisestään.
  • Virtuaalitapahtumat ovat armottomampia kuin live-tapahtumat, suunnittelu on uusi kuningas.
  • Virtuaalitapahtumien kesto on puolet live-tapahtuman kestosta ja jaarittelulle ei jää aikaa.

Virtuaalitoteutukset ovat myös kustannustehokkaampia kuin live-tapahtumat ja toteutuksessa on vähemmän elementtejä. Onnistunut toteutus koostuu loppujen lopuksi kahdesta oleellisemmasta komponentista, joihin kannattaa panostaa;

  • Ammattimainen toteutus, joka mahdollistaa katsojien osallistamisen ja tekee kokemuksesta vaivattoman.
  • Vaikuttava sisältö, jonka vuoksi tapahtumaan osallistutaan.

Me Speakersforumilla konsultoimme mielellämme sisällön ja teknisen toteutuksen osalta. Tärkeintä on lähteä rohkeasti kokeilemaan uutta, kaikista haasteista selvitään yhdessä!

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2