Koko Suomen tapahtumajärjestäjien luotettava kumppani

Speakersforum on toiminut koko Suomen tapahtumajärjestäjien kumppanina jo liki 20- vuotta. Speakersforum perustettiin vuonna 2001 osaksi ruotsalaista emoyhtiötämme TF-Groupia ja ensi vuonna juhlimme 20- vuotista taivaltamme.

Speakersforumille on aina ollut tärkeää toimia luotettavana kumppanina kaikille yhteistyökumppaneille – Meille asiakas on aina keskiössä ja se on syy miksi olemme edelleen toiminnassa. Haluamme myös jatkossa taata jatkuvaa ja mutkatonta palvelua asiakkaillemme ja suositella ajankohtaisia sekä laadukkaita puhujia, luennoitsijoita, kouluttajia ja juontajia asiakkaidemme erilaisiin tapahtumiin.

Epävarmoina aikoina on tärkeää pystyä luottamaan yhteistyökumppaneihin ja tukea Suomen tapahtumateollisuuden tekijöitä. Koronapandemia on pakottanut meidät kaikki olevaan luovempia kuin koskaan, mutta tämä aika on todistanut että yhteistyöllä selvitään kaikesta. Toivomme että olette päässeet nauttimaan maksuttomista virtuaalitapahtumistamme ja inspiroitumaan myös omalla porukalla. Uudet teknologiat mahdollistavat paljon aiempaa enemmän ja vaikka virtuaalitoteutukset eivät tule korvaamaan fyysistä läsnäoloa, uskomme kuitenkin että inspiroivat webinaarit ovat työelämän arjen pelastus näinä henkisesti haastavina aikoina.

Kiitos asiakkaillemme, puhujillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat tukeneet meitä niin haastavina kuin hyvinä aikoina.

Speakersforum on saavuttanut Asiakastieto Oy:n myöntämän korkean Rating Alfa –luottoluokituksen. Speakersforum on kuulunut jo 8 peräkkäistä vuotta Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin (AA+ ja AAA).

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2