Puhuminen on hopeaa, vaikeneminen on kultaa - tai ei sittenkään!

Suomalainen ei puhu eikä pussaa. Vaitioleva voittaa. Puhuminen on hopeaa, vaikeneminen kultaa. Eihän Suomessa kukaan puhu, paitsi presidentti ja pappi. ”Jos saisin matkata ajassa taaksepäin, niin pistäytyisin 2000-luvun alussa kertomassa itselleni, intohimoiselle tarinoiden ja vaikuttavien puheiden ystävälle muutaman asian.” Kannustaisin, että ”Älä usko vanhoihin sanontoihin, äläkä epäilyihin liikeideasi kannattavuudesta. Ajattele joka tilanteessa kahta liiketoiminnallesi tärkeintä asiaa: Ajattele asiakastasi, joka tahtoo tehdä tilaisuudestaan ikimuistoisen, motivoivan ja vaikuttavan. Ajattele puhuja-asiakastasi, joka on hionut osaamisestaan ja kokemuksistaan oivalluttavan ja sytyttävän tarinan, joka ansaitsee tulla kuulluksi.” Kannustaisin vielä, että ”Joku on aina ensimmäinen alalla, ole sinä!”

Speakersforum täyttää tänä keväänä 20 vuotta. Tunnemme suurta iloa ja ylpeydentunnettakin siitä, että vetonaulaisten tilaisuuksien ja valovoimaisten tarinankertojien kulttuuri niin vain vahvistuu meidän ”puhumattomien” kulttuurissa.

Yrityksenä olemme päässeet nuoren aikuisen ikään. Ollaan tuuletettu pölyjä ja tuotu sisään tuoretta ja raikasta. Kremppaakin ollaan koettu: Covid-19 -pandemia löi meitäkin molemmille poskille. Kipuilimme posket punaisina mutta täyspysähdys yleisötilaisuuksiin kirvoitti mielemme innovatiivisiksi ja liikkeemme ketteriksi. Keräsimme oikeat ihmiset muutosta toteuttamaan ja koimme jälleen sen jännän tunteen vatsan pohjassa: Joku on aina ensimmäinen, ollaan me! Siirsimme live-estradit virtuaalisiksi ja mahdollistimme suurienkin ihmisjoukkojen kerääntymisen sähköisen leirinuotion äärelle. Tavoitteemme oli edelleen kirkas: Mahdollistaa tarinan voima ja unohtumattomat tilaisuudet. Kaikki tämä on muuttunut todeksi vastuullisesti yhteistyössä asiakkaidemme, puhujien ja yhteistyökumppaneittemme kanssa. Kiitos kaikille!

Ihmisillä on ikiaikainen tarve tavata, rupatella sekä kokea yhdessä iloa, jännitystä ja uusia asioita. Huomaamme asiakkaissamme ja itsessämmekin jo kaipuun takaisin live-tapahtumien pariin. Olemme kuitenkin suuren muutoksen edessä emmekä tiedä, mihin se meidät vie. Varmaa kuitenkin on, että silloin, jos koska, vahva luottamus kokemukseen ja vakauteen tekee loistavista tapahtumista totta niin tänään, kuin huomennakin.

Juhlavuotemme kunniaksi haluamme nostaa esiin Suomen vaikuttavimpia puhujia kahden vuosikymmen ajalta. Syntymäpäivämme kunniaksi julkaisimme Speakersforum All Stars -äänestyksen, jossa pääset vaikuttamaan, kuka puhujistamme on tehnyt sinuun suurimman vaikutuksen vuosien aikana.

Kuluneiden vuosien aikana on ollut ilo ja kunnia saada ideoida tuhansia puhujasisältöjä mitä upeampiin tilaisuuksiin! Jos minulta kysytään, tämä on yksi hienoimpia ammatteja, mitä tiedän - Koska me välitämme.

Parhain terveisin,

Patrik Ekman
Speakersforumin perustaja

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2