Puhujavarauksen yhteydessä studio veloituksetta!

Etäpalaverit ja virtuaalikohtaamiset kasvattavat edelleen suosiotaan. Speakersforumin Espoon Keilaniemen toimistossa sijaitsevan My Remote Studion avulla toteutat helposti ja laadukkaasti digiluennot ja puheenvuorot. Olemme sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme tilaisuuksien vastuullisessa järjestämisessä ja jokaisen puhujavarauksen yhteydessä saat nyt studion käyttöösi veloituksetta!

Erilaiset etäkohtaamiset onnistuvat kaikkien käytetyimpien alustojen mm. Teamsin, Zoomin ja Meetsin kautta.

Studioon sisältyy:

  • Kolme 4K kameraa, jotka lähettävät laadukasta Full HD kuvaa
  • Tietokone esityksen jakamiseen
  • Videomikseri
  • Kolme erilaista taustaa, joista yksi on green screen johon puhuja voi heijastaa omat diansa tai muuta grafiikkaa
  • Kaksi langatonta mikrofonia
  • Äänimikseri (mahdollisuus tuoda esim. videoiden äänet lähetykseen mukaan)
  • Studiovalaistus
  • Teknikko, joka avustaa studion käytössä

Marjo Rantanen - «Vuoden puhuja 2019 & All stars -puhuja 2021»

”Itselleni puheenvuoron kuvauspaikan tunnelma on kaikki kaikessa ja se syntyy kahdesta: tekniikasta, joka kantaa vaikka läpi harmaan kiven ja taustatiimin hyvästä tsemppihengestä. Speakersforumin studio on sopivan mukava ja kodikas, mutta myös erittäin moderni ja helposti säädettävissä yleisön mukaan. Prosessi on puhujalle helppo ja ketterä ilman turhaa säätöä ja koko lähetyksen ajan mukana on tekninen tuki hyvällä Yes we can! -asenteella. Sopivan kokoinen studio tuo puhujan lähelle katsojaa ja tekee tunnelmasta aidosti kahdenkeskisen.

Kevät 2022 on etäpuheiden aikaa, ja kannustavaa puhetta tarvitaan työyhteisöissä nyt enemmän kuin koskaan. Uskon, että ammattimainen ja laadukas toteutus välittyy yleisölle parhaana tunnelmana ja nostaa virtuaalipuheenvuorot ihan uudelle tasolle viihdyttävyydessään”.

Olli Keskinen - «Kummelin perustajajäsen & yrittäjä»

”Virtuaalitoteutuksessa on yllättävän monta isoa ja pientä asiaa, jotka kaikki vaikuttavat lopputulokseen. Studion sijainti, hyvä tunnelma, kuvan ja äänen laatu, yhteys asiakkaaseen, huolellisuus yksityiskohdissa, toimintavarmuus. Speakersforumin studioon on aina mukava tulla. Voin keskittyä esitykseeni ja luottaa siihen, että homma toimii”.

Heli - Kuopion kaupunki:

”Studion käyttäminen takasi meille laadukkaan webinaarin. Saimme olla huoletta, sillä tekniikka toimi hyvin ja ääni ja kuva olivat laadukkaita. Näin myös puhuja pystyi keskittymään 100% puheenvuoroonsa, kun hänen ei tarvinnut huolehtia itse tekniikasta. Saimme helposti toteutettua ammattimaisen webinaarin”.

Speakersforum -studio puhujavarauksen yhteydessä

Varaa Speakersforum -studio puhujavarauksen yhteydessä nyt veloituksetta! ...

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2