Mitä jos? -podcastin vieraana Esko Valtaoja

Mitä jos? -podcastin toisena vieraanamme on arvostettu tieteentekijä, tähtitieteen emeritusprofessori ja Speakersforumin yksi kysytyimmistä puhujista, Esko Valtaoja. Esko on suosittu seminaaripuhuja puhuen yhteiskunnallisista ilmiöistä ja tulevaisuudesta, tieteestä, taiteesta, kulttuurista ja uskonnosta. Esko on myös valittu Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2014 ja All Stars –puhujaksi.

Mitä jos saisit välittää yhden viestin miljoonille ihmisille? Jaksossa keskustellaan muun muassa taiteen merkityksestä Eskon elämässä ja mistä kiinnostus filosofiaa ja tähtitieteitä kohtaan lähti liikkeelle. Lisäksi jaksossa pohditaan muun muassa mistä hyvä elämä koostuu, tietoisesta läsnäolosta ja maailman ihmettelystä.

Ollaan todella hereillä. Se on yllättävän hankalaa. Kuinka moni meistä katsoo sitä jokapäivistä matkaa kotoa töihin? Sehän on joka päivä sama. Paljon kivempaa on katsoa kännykkään, jos siellä olisi tullut vaikka uusi kissavideo. Mutta yksi keino olisi pakottaa itsensä tylsyyteen. Sillä lailla, että nyt en ota kännykkää esiin, vaan alan katsomaan kaikkea tätä mitä ympärillä on.

Lisää jaksoja huippuvieraiden johdolla luvassa maanantaisin, kuuntele Spotifysta tai katso jakso alta.

Mitä jos Esko Valtaoja voisi välittää yhden viestin miljoonille ihmisille? Jalmafi X Speakersforum

Mitä jos Esko Valtaoja voisi välittää yhden viestin miljoonille ihmisille? Jalmafi X Speakersforum Vieraana avaruustähtitiete...

Tämän podcastin vieraat ovat puhumisen ammattilaisia ja varattavissa sekä online- että livetilaisuuksiin. Kysy lisää Speakersforumin tiimiltä!

Seuraa meitä myös somessa @speakersforum ja kuulet ajankohtaisimmat puhuja-alan uutiset.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2