Mitä jos? -podcastin vieraana Marjo Rantanen

Mitä jos? -podcastin kolmas vieraamme syventyy oman jutun ja hyvän tunnelman löytämiseen. Tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija Marjo Rantanen avaa ajatuksiaan muun muassa siitä, miksi omaa tunnelmaa kannattaa tahdittaa, ja mikä merkitys rutiineilla on. Jakso käsittelee myös omien vahvuuksien tunnistamista, miten muotoilla oman elämän “happy place” ja miten kohdata mahdollinen tunnelmanpilaaja. Lisäksi jaksossa pohditaan esimerkiksi mitä jos Marjo ei koskaan olisi hypännyt kohti tuntematonta ja ryhtynyt yrittäjäksi, sekä mitä jos hänellä olisi mahdollisuus nähdä 20 vuoden päähän.

Toivon, että oli tilanne mikä tahansa, en menettäisi tapaa kohdella muita. Oli kyseessä pahoja tai hyviä asioita, haluaisin pystyä kohtelemaan itseäni ja muita mahdollisimman empaattisesti ja olemaan hyvä ihminen ympärillä olevilleni.

Kuuntele jakso Spotifysta tai katso video alta:

Mitä jos Marjo Rantanen näkisi 20 vuoden päähän? Jalmafi X Speakersforum

Vieraana Marjo Rantanen, joka on tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija. Mitä tunnelmam...

Tämän podcastin vieraat ovat puhumisen ammattilaisia ja varattavissa sekä online- että livetilaisuuksiin. Kysy lisää Speakersforumin tiimiltä!

Seuraa meitä somessa @speakersforum - löydymme nyt myös TikTokista!

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2