Starttaa vuosi 2024 kick-offeilla

Oletko valmiina järjestämään yrityksesi seuraavaa henkilöstötilaisuutta? Onnistuneet uuden sesongin kick-offit herättävät innostusta, tarjoavat suuntaa ja sytyttävät intoa uusiin projekteihin!

Inspiraatio. Puhe vaikuttaa tunnetasolla, ja saa aikaan myös konkreettisia seurauksia! Onnistunut kick-off -tilaisuus innostaa työyhteisöä sekä kirkastaa uuden toimintakauden tavoitteita.

Uudet näkökulmat. Ulkopuolinen puhuja voi tuoda mukanaan uudenlaista ajattelutapaa, joka voi avartaa tiimin näkemystä ja rohkaisee lähestymään haasteita tai mahdollisuuksia uusin silmin.

Kehittäminen. Kick-off -tilaisuudet ovat mainioita tilaisuuksia uuden oppimiseen. Asiantuntija tietyllä sektorilla voi tarjota arvokasta koulutusta ja neuvontaa, joka valmentaa tiimiä tulevia haasteita varten. Tutustu esimerkiksi heihin:

Minna Tervamäki

Minna Tervamäki on tanssija-koreografi, jolla on taustallaan loistokas ura Suomen kansallisbaletin tähtitanssijana. Taiteellisen työn rinnalla Minna Tervamäki toimii luennoitsijana yrityksissä, yhteisöissä ja seminaareissa. Inspiroivissa luennoissaan hän käsittelee ajattelutaitoja ja tuo esiin muutosten rakentavaa kohtaamista. Lue lisää

Emma Kimiläinen

Emma Kimiläinen on autourheilija, joka aloitti ajamisen 3-vuotiaana. Yhteensä Emman autourheilu-ura on kestänyt jo yli 30 vuotta, joista hän on ajanut ammatikseen yli 15 vuotta. Lisäksi Emma on median ja puheen monialayrittäjä sekä äiti. Puheenvuorojen aikana selviää, miten ja millä mentaliteetillä Emma on onnistunut rakentamaan yli 15 vuotta kestäneen ammattilaisuran autourheilun maailmassa, joka on tunnettu sukupuolittuneista stereotypioistaan, politiikastaan sekä rahan vaikutusvallasta. Lue lisää

Dome Karukoski

Dome Karukoski on yksi Suomen historian menestyneimmistä elokuvaohjaajista. Hänen elokuviaan on levitetty kaikilla mantereilla ja niistä kansainvälisesti tunnetuin on Taru Sormusten Herrasta kirjailijasta J.R.R Tolkienista kertova elämänkertaelokuva Tolkien. Hänen tarinaansa kuuluu miten matkata pienestä muutaman tuhannen kylästä Lepsämästä Hollywoodiin istumaan samassa pöydässä Oscar-voittajien kanssa. Lue lisää

Arto O. Salonen

Professori Arto O. Salonen on yksi tämän hetken terävimpiä ihmisyyden sanoittajia. Hän avartaa kokemusta elämän arvoisesta elämästä, rakentaa elinvoimaisia organisaatioita ja edistää kestävään yhteiskuntaan siirtymistä. Tekoälyistyvässä yhteiskunnassa pelkkä tuottavuuteen, kilpailukykyyn ja tehokkuuteen keskittyminen ei enää riitä pitämään ihmistä liikkeellä. Lue lisää

Lotta Hintsa

Lotta Hintsa on vuorikiipeilijä ja kestävyysurheilija, joka rakastaa haastaa itseään. Hän on rutinoitunut riskien ottamiseen, epämukavuusalueella menestymiseen ja tekemään täysillä töitä unelmiaan kohti. Esiintyessään hänestä huokuu samanaikaisesti rauha ja energisyys, rentous ja tekemisen meininki. Lue lisää

Lauri Nummenmaa

Lauri Nummenmaa on tunteiden tutkimuksen kansainvälinen huippunimi, aivokuvantamisen ja ihmisten välisen vuorovaikutuksen asiantuntija sekä laillistettu psykologi. Hän on innostava puhuja, joka saa yleisön tuntemaan ja ajattelemaan. Hän yhdistelee esityksissään taidokkaasti arjen sosiaalipsykologiaa ja kiehtovaa tutkimustietoa ihmisaivojen mysteereistä. Lue lisää

Tom Pöysti

Tunnettu näyttelijä Tom Pöysti on puhuja-alan pioneeri ja suomalaisen työhyvinvoinnin sekä elämänilon eheyttäjä. Esiintyessään Tom on ennen kaikkea persoona ja näyttelijä. Hän saa yleisönsä nauramaan ja kuulijat lähtevät paikalta hymyssä suin. Lue lisää

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2