Miksi harkita ulkopuolista puhujaa?

Mielestämme ulkopuolinen puhuja on yksi tapahtumien ja yritysten sisäisten koulutusten merkittävimpiä valintoja. Oikein valittu puhuja voi tarjota uutta näkökulmaa omaan työhön ja kokonaisiin toimialamuutoksiin. Tärkeässä roolissa on kyky luoda yhteys yleisöön. Tällöin puhujan rooli ei rajoitu pelkästään puheenvuoron sanomaan: innostava vieras voi vahvistaa tapahtuman viestiä ja edistää laajempaa keskustelua ja ymmärrystä.

Ulkopuolisen puhujan käyttöön liittyy kustannuksia, joten päätös puhujan palkkaamisesta riippuu tapahtuman tavoitteista, yleisöstä ja budjetista. Huonoa tapahtumaa ei kannata järjestää, se on kallista ja tuottaa pahimmillaan huonoa imagoa järjestäjätaholle.

Haluamme tuoda selkeyttä ja tehokkuutta tapahtuman suunnitteluun! Asiakas säästää aikaa ja vaivaa, kun hoidamme sopivien puhujavaihtoehtojen kartoituksen. Näin varmistetaan, että tapahtuma vastaa sekä budjettia että sisältöodotuksia.

Miksi?

Viestin vahvistaminen. Ulkopuolisen, objektiivisen näkökulman kautta.

Asiantuntemus. Erikoisosaaminen tietyillä aihealueilla.

Inspiraatio. Monipuoliset näkökulmat ja tarinat.

Kiinnostus. Tapahtumaan osallistutaan usein kiinnostavan, ajankohtaisen sisällön vuoksi.

Kipinä muutokseen. Rooli muutoksen rohkaisijana.

Miten?

Tarve. Aloitamme aina huolellisella tarvekartoituksella, jotta löytäisimme parhaan ratkaisun tapahtumaasi ajatellen. Sinulla ei tarvitse olla valmista konseptia, autamme sinua ideoinnissa – joustavasti, asiantuntemuksella & aikaa säästäen.

Yhteensopivuus. Tarjoamme ehdotuksia puhujista ja tarkastamme heidän kalenterin & käytettävyyden. Jokainen tilaisuus on erilainen ja tästä syystä kokonaisuudet räätälöidään aina tarvekartoituksen ja asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Toteutus. Palvelumme takaa, että varaukseen liittyvät toimenpiteet sujuvat sovitusti. Puhuja ja asiakas käyvät yhteisessä suunnittelupalaverissaan läpi toimeksiannon yksityiskohdat, jotta sisältö kohtaa odotukset.

Toimeksianto. Puhuja suorittaa toimeksiannon toiveidenne mukaisesti. Mikäli välitetty henkilö estyy tulemasta sovittuun toimeksiantoon, etsimme korvaavan puhujan paikalle.

Arviointi. Palaute on paras tapa oppia ja kehittyä. Keräämme palautteet jokaisesta välitetystä puhujasta ja esiintyjästä. Kartoitamme myös mahdolliset jatkotarpeet.

Kenelle?

Välitämme Suomen eturivin ammattipuhujia, juontajia, kouluttajia, vaikuttajia ja esiintyjiä monenlaisiin eri tapahtumiin, konferensseihin, seminaareihin, työpajoihin ja yritystilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostitse, chattimme kautta tai soittamalla +358 201 552990 – autamme mielellämme!

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2