Puhuja tilaisuuteen

Oikean puhujan löytäminen vaatii huolellista harkintaa ja joskus myös rohkeutta kokeilla jotain uutta. Onnistunut puheenvuoro ei ainoastaan välitä tärkeää tietoa, vaan luo myös elämyksen, joka jää kuulijoiden mieleen pitkäksi aikaa. Puhujavalintoja harkittaessa kannattaa pohtia muutamia keskeisiä kysymyksiä: mikä on tapahtuman tavoite ja odotetaanko puhujalta esimerkiksi enemmän konkretiaa vai inspiraatiota? Onko tavoitteena motivoida, kouluttaa vai viihdyttää? Ketkä ovat tulossa paikalle kuuntelemaan? Puhujan tulisi pystyä puhuttelemaan ja sitouttamaan juuri teidän yleisöänne.

Puhujavalintoja tehdessänne apukysymykset voivat auttaa suunnitteluvaiheen selkiyttämisessä, ja olemme mielellämme avuksi näissä kysymyksissä. Suosittelemme huomioimaan ainakin nämä seikat keynote-puhujan valinnassa:

  • Tunne yleisösi. Kenelle tapahtuma on suunnattu ja mitä yleisö odottaa sisällöltä?
  • Sido puhe ajankohtaiseen aiheeseen. Mitkä asiat ovat tällä hetkellä keskiössä yrityksessänne? Mitä toimintaa toivotte lisää tai mitä pitäisi vähentää?
  • Huomioi budjetti. Puhujien hinnat vaihtelevat, joten budjetti on tärkeä huomioida valintaa tehdessä. Palkkiot ovat toimeksiantokohtaisia ja hintaan vaikuttaa mm. toivottu paikka, aika, sisältö, toteutus sekä toimeksiantoon vaadittu räätälöinti.
  • Onko puhujalla aiempaa kokemusta samankaltaisista tilaisuuksista? Voitte pyytää meiltä suosituksia ja referenssejä.
  • Olenko ajoissa? Onko puhuja saatavilla tapahtumasi ajankohtana ja pystyykö hän matkustamaan tapahtumapaikalle? Kysytyimmät puhujamme saatetaan bookata jopa vuotta etukäteen!

Jokaiseen puhujavaraukseen sisältyy kauttamme maksuton siirtoturva odottamattomien ja muuttuvien tilanteiden varalta. Pyrimme aina löytämään parhaan yksilöllisen vaihtoehdon toimeksiannolle. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää sähköpostitse, chattimme kautta tai soittamalla +358 201 552990 – autamme mielellämme!

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2