Juontajat ja moderaattorit Speakersforumilta

Speakersforumin juontajat ja moderaattorit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän asiantuntemusta ja viihteellisyyttä, toimien esimerkiksi seminaareissa, yritystapahtumissa, messuilla, paneelikeskusteluissa, gaaloissa sekä hybriditilaisuuksissa. Laaja valikoimamme sisältää tv- ja radiojuontajia, kokeneita moderaattoreita ja tunnettuja tapahtuma-alan ammattilaisia.

Valokuvaaja: Janne Ketola / Summit Media Oy

Tapahtuman luonne ja yleisön odotukset ovat avainasemassa juontajan tai moderaattorin valinnassa. Moderaattorit ohjaavat keskustelua varmistaen, että jokainen osallistuja tulee kuulluksi, kun taas juontajan rooli voidaan nähdä painottuva yleisön viihdyttämiseen ja tunnelman ylläpitämiseen. Usein nämä roolit myös limittäytyvät tapahtuman tarpeiden mukaisesti.

Valokuvaaja: Kimmo Mäkiselkä

Tarjoamme apua oikean juontajan, moderaattorin tai juontajaparin valintaan. Ammattijuontajat ja moderaattorit osaavat herättää keskustelua, osallistaa yleisöä ja varmistavat tapahtuman sujuvan aikatauluttamisen. Esiintyjämme suoriutuvat juonto- ja moderointitehtävistä sujuvasti myös useilla eri kielillä, ja tarvittaessa osallistuvat asiakastilaisuuden käsikirjoituksen ja sisältösuunnittelun laatimiseen.

Ulkopuolisen juontajan tai moderaattorin palkkaaminen tuo tapahtumaan ammattimaisen otteen, joka takaa tilaisuuden sujuvuuden. Kerro meille tulevasta tapahtumastasi – autamme sinua löytämään tilaisuuteesi sopivan osaajan!

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2