Esittelyssä Irina Kalmi

Normeja ravistelemalla: tunnematkaa, arvominää ja rakkautta unohtamatta, niistä on Irina Kalmin sanoma tehty. Kaiken onnistumisen ja menestyksen ydin on ihminen. Ihmisyys onkin lähtökohtana jokaiseen Irina Kalmin puheeseen teemasta riippumatta. Irinaa kuvaillaan aidoksi, läsnäolevaksi ja rohkeaksikin puhujaksi. Hänessä kerrotaan kohtaavan niin tunne, lämmin herkkyys kuin vahvuuskin. Kokemuksensa Irina on hankkinut niin maailman kriisipesäkkeistä kuin pohjolan tuiskuista, löytäen suurimmat opit sukeltamalla itseensä ja ihmisyyden saloihin.

Irina on poikkitieteellisen laajasti kouluttautunut. Hän yhdistää monimuotoista kokemuspohjaansa ihmisyydestä ja työelämästä niin tieteeseen kuin ajankohtaisiin teemoihinkin, heittäytyen sanomaansa täydestä sydämestään.

Työelämäkokemuksensa Irina Kalmi on hankkinut niin johtajien oikeana kätenä, konsultin, yliopisto-opettajan, työyhteisövalmentajan kuin itsekin johtajan sekä yrittäjän rooleissa. Irinalla on laaja kokonaiskuva työelämästä aina valtionhallinnon ja yritysmaailman ylimmästä johdosta liike-elämään, julkiseen- sekä kolmanteen sektoriin. Irinan puheessa yhdistyykin ihmisyys johdon ja johdettavan eli alaisen näkökulmista unohtamatta viestinnän, erilaisuuden hyödyntämisen, kaupallisuuden, verkostojen voiman sekä monikulttuurisuuden näkökulmia.

Tervetuloa Speakersforumin puhujaksi Irina!

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2