Uutiskirje Joulukuu 2022

Etsitkö puhujaa vuoden ensimmäisiin tapahtumiin?

Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Vaikka kulunut vuosi on ollut monella tapaa erikoinen ja haastava, on siihen mahtunut myös paljon onnistumisia. Vuoteen 2023 lähdemme liikkeelle luotettavin ja toiveikkain mielin. Heti alkuvuodesta pääsemme jännittämään vuosittaista Vuoden Puhuja -äänestystä, jossa palkitaan puhuja-alan huippunimet - pysy kuulolla!

»Lue koko artikkeli...

Huippupuhujiemme julkaisemia kirjoja 2022 – katso lista!

Onko joululahjat vielä hankkimatta? Kokosimme yhteen tänä vuonna ilmestyneitä Speakersforumin huippupuhujien julkaisemia teoksia. Laaja puhujaverkostomme sisältää yli 8000 asiantuntijaa, joiden joukosta löydät eri alojen vaikuttajat, tekijät ja suunnannäyttäjät. Poimi artikkelista kirjavinkit eri teemoista itsellesi tai lahjaksi!

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Noora Fagerström

Tämän viikon vieraana enkelisijoittaja, yrittäjä ja Jungle Juice Barin perustaja Noora Fagerström! Noora valittiin Vuoden Kasvuyritysjohtajaksi vuonna 2019, jolloin Jungle Juice Barissa työskenteli yli 500 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli reilu 18,5 miljoonaa euroa. Vuosien varrella Noora on saanut lukuisia tunnustuksia ja palkintoja yrittäjyyteen liittyen. Tällä hetkellä hän istuu useiden yhtiöiden hallituksessa, toimii enkelisijoittajana ja mentorina useissa startup-yrityksissä. Mitä jos Noora voisi muuttaa yhden asian maailmassa? Mitkä ovat Nooran arkirutiinit ja miten aikatauluttaa omaa elämäänsä? Miten Noora päätyi enkelisijoittajaksi? Mitä neuvoja Noora olisi antanut itsellensä yrittäjyyden alkuajoilla?

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Teemu Arina

Tällä viikolla saamme vieraaksi Teemu Arinan! Teemu on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija, biohakkeri ja Speakersforumin Vuoden Puhuja 2017. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin. Miten Teemusta tuli biohakkeri? Mitä on biohakkerointi? Mitä holistinen, kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa Teemulle? Mitä jos Teemu eläisi ikuisesti?

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Lauri Järvilehto

Lauri Järvilehto, FT, on Aalto-yliopiston työelämäprofessori, Filosofian Akatemian ja Unicefin hallituksissa vaikuttava sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija ja muusikko. Laurin intohimona on uusien asioiden oivaltaminen, tutkitun tiedon sanoittaminen sekä työelämän ja oppimisen kehittäminen.

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Sointu Borg

Kuudennessa Mitä jos? -podcastin jaksossa vieraana yrittäjä, ekonomi, Diili-voittaja, mediapersoona sekä valovoimainen puhuja Sointu Borg! Soinnun aiheina korostuvat anteeksipyytelemätön asenne, oman polun rakentaminen, milleniaalien ahdistus, rohkeus, sekä periksiantamattoman asenteen löytäminen.

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Saku Tuominen

Tämän viikon Mitä jos? -jakson vieraana Saku Tuominen, joka on pitkän linjan yrittäjä, yritysjohtaja, idealisti ja Speakersforum All Stars –puhuja! Saku on ehtinyt pitkän ja värikkään uransa aikana perustaa ja myydä useita yrityksiä, johtaa luovia tiimejä eri puolilla maailmaa, opettaa luovuutta yliopistossa ja julkaissut useita teoksia ideoiden luomisesta ja paremmasta työelämästä.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2