Monimuotoisemman työelämän asialla

Monimuotoisuus, tiedostamattomat ennakkoluulot ja vanhentuneet ennakkoasetelmat työelämässä. Aiheena sellainen joka varmasti koskettaa yhä useampia organisaatioita. Valitessaan monimuotoisuuden teeman, organisaatiot valitsevat katsomaan itseään peiliin ja todeta kenties tiettyjä kipukohtia, joita organisaatiolla on. Tämä on kuitenkin ainoastaan positiivinen asia ja tällöin päätös kehittyä, oppia ja uudistua on herännyt. Elämme maailmassa jossa aiemmin hyväksytyt asetelmat työelämässä ovat muuttuneet. Tulevaisuuden työntekijät valitsevat organisaation jolle työskennellä heidän arvoihin perustuen. Monimuotoinen työympäristö on yksi tulevaisuuden kilpailu-eduista, mutta ennen kaikkiaan se on teema jota jokaisen organisaation tulisi tutkailla omasta näkökulmastaan.

Speakersforumilla on tarjolla eri puhujia monimuotoisuuden teemoista. Teemat koskettavat laajasti eri toimihenkilöitä yrityksissä olipa vastuu-alueena johtaminen, viestintä tai henkilöstöhallinto. Teema rakennetaan toimimaan aina yksilöllisesti jokaisen yrityksen tarpeisiin. Esimerkkejä Speakersforumin valovoimaisista monimuotoisuus-aiheen puhujista ovat mm.

Katja Toropainen

Katja Toropainen on Inklusiiv-organisaation perustaja, jolla on monipuolinen kokemus startup- ja teknologia-alalta. Katja on työskennellyt kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slushin johtoryhmässä pääkuraattorina seuraten kansainvälistä teknologia-alaa. Slush-vuosien aikana Katja pääsi seuraamaan, miten kansainväliset yritykset investoivat monimuotoisuuteen ja inklusiivisuuteen, ja kiinnostui teeman kriittisyydestä yritysmaailmassa ja teknologia-alalla.

Katja puhuu mielellään siitä, miksi monimuotoisuus, inklusiivisuus ja yhteenkuuluvuus ovat yrityksen liiketoiminnan kannalta kriittisiä teemoja aina tuotekehityksestä työkulttuuriin. Hän auttaa ihmisiä ymmärtämään, kuinka monimuotoisuuden, inklusiivisuuden ja yhteenkuuluvuuden avulla rakennetaan menestyvämpiä yrityksiä ja parempia työpaikkoja.

Julia Hämäläinen

Julia Hämäläinen on modernin henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus startup- ja teknologia-alalta. Julia on ollut tukemassa liiketoiminnan kasvua strategisissa ja operatiivissa rooleissa. Lisäksi Julia on ollut mukana kasvattamassa kasvuyrityksiä ja organisaatioita samalla pitäen huolta, että tiimeissä kehitetään ja vaalitaan inklusiivista työkulttuuria.

Julia puhuu mielellään yrityskulttuuriin ja johtamiseen liittyvistä aiheista. Hänen intohimonsa on rekrytoinnin uudistaminen, inklusiivisempien työkulttuurien luominen sekä monimuotoisuuden edistäminen työelämässä. Julian mielestä kaikilla pitäisi olla mahdollisuus päästä hyödyntämään täysi potentiaalinsa työelämässä.

Sara Salmani

Sara Salmanilla on yksi kiinnostavimmista äänistä yhteiskunnassamme, ja hänen viestinsä on yksi tärkeimmistä. Hänen rakentava ja positiivinen lähestymistapa auttaa kuuntelijoita keskustelemaan vaikeimmistakin aiheista.

Taustaltaan markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, Sara toimii monimuotoisuuden asiantuntijana ja konsulttina. Hän kouluttaa yrityksiä ja organisaatioita diversiteetin hyödyistä sekä inklusiivisen työympäristön ja yhteiskunnan rakentamisesta.

Sara puhuu haastavista aiheista kuten ennakkoluuloista ja rasismista omien kokemusten ja tarinoiden kautta. Hän herättää puheillaan inspiraatioita ja antaa tilaa uusille perspektiiveille.

Hannu Medina

Hannu Medina on inspiroiva, aito ja intohimoinen tarinankertoja. Hänet tunnetaan rohkeana ja kantaaottavana moninaisuuden puolestapuhujana ja vähemmistöjen voimaannuttajana. Hannu puhuu representaation merkityksestä ja kouluttaa yrityksiä ja yhteisöjä näkemään moninaisuuden voimavarana ja osana liiketoimintaa. Hänen unelmanaan on rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokainen voi olla turvallisesi aito oma itsensä, kokonainen.

Hannu on puhujana oivalluttaja ja näkymättömien ennakkoluulojen ja rakenteiden esille tuoja. Kaapista ulostulo on metafora, jota Hannu käyttää moniulotteisesti puheissaan ja koulutuksissaan. Hänen oma kasvutarinansa toimii esimerkkinä aitouden ja rehellisyyden merkityksestä.

Yesmith Sánchez

Yesmith Sánchez is DEI specialist and Business Strategist with over 10 years of experience in topics such as integration of international talent, multiculturalism, multilingualism and diverse team leadership. She has broad experience building up and engaging diverse teams and communities in rapidly changing environments.

Yesmith trains companies and managers on how to build better workplaces and better business by creating inclusive work cultures. She helps companies to build DEI strategies, actions plans and to take concrete actions in a variety of different functional areas such as: Leadership, Internal Communication, and Organizational Culture. As a speaker Yesmith focuses on presenting factual and relevant information and in presenting actionable solutions to get started in the DEI journey. She enjoys engaging the audience and keeping an inspiring and propositive tone.

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2