Inspiraatiota ja ohjelmanumeroita pikkujouluihin

Hyvää lokakuuta kaikille! Valmistaudu kanssamme loppuvuoden 2022 pikkujoulukauteen ja järjestä koko tiimille mieleenpainuva hetki. Mikäli teidän pikkujouluista tai asiakastilaisuudesta puuttuu vielä tunnelmannostattaja tai esimerkiksi stand-up taitaja, autamme mielellämme. Tutustu ideoihin lisää alta:

Risto Leppänen (Ihmeiden tekemisen ammattilainen)

Risto Leppänen on moninkertainen taikuuden Suomen mestari, koomikko, juontaja ja puhuja. Hänet tunnetaan heittäytyvänä ja energisenä esiintyjänä, jonka tyylikäs huumori ja yleisöä osallistava taikuus nostaa nopeasti yritystilaisuuden tunnelmaa. Risto räätälöi shownsa kohderyhmän ja tilaisuuden mukaan, tavoitteenaan saada yleisö kokemaan jotain ainutkertaista.

Lue lisää

Martti Vannas (Taikuri, lääkäri ja muistikouluttaja)

Martti Vannaksen taikuus nivoutuu osaksi tilaisuuden kulkua, luonnetta ja tunnelmaa. Näillä luodaan osallistujien mieliin henkilökohtainen muistijälki unohtumattomasta illasta. Esityksen tyylilaji on huippuunsa viritetty interaktiivinen sinfonia, jossa yleisö on tiiviisti mukana eläytyen, reagoiden, viihtyen ja nauraen - enemmän kuin vuosiin.

Lue lisää

Niko Visuri (Kehonkielen ja myynnin asiantuntija)

Mr. Body Language®️ Niko Visurin vauhdikas kehonkielen esitys on asiaa esitettynä pilke silmäkulmassa, livenä tai etänä/webinaareissa. Niko avaa osallistujien silmät tunnistamaan kehonkielen viestintää sekä hyödyntämään kehonkieltä parempien tulosten saavuttamiseksi, niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Niko perehdyttää kehonkielen maailmaan hauskalla tavalla, esimerkeillä ja kuulijoita aktivoiden. Niko Visuri on kansainvälisesti kokenut ja suosittu puhuja ja esiintyjä, yli 1500 yritystapahtumassa ja 15 eri maassa. Satojen miljoonien eurojen myyntibudjeteista vastanneena Niko tuntee yrityselämän ja myynnin haasteet ja osaa tuoda valmennuksiin ja esiintymisiin asiakkaan tarpeiden mukaisia elementtejä, oli kyseessä myyntikokous tai valmennus, keynote puheenvuoro seminaaripäivän aluksi tai lopuksi, asiakastapahtuma, TYHY päivä, illanvietto, pikkujoulut tai stand up esitys kehonkielestä.

Lue lisää

Jose Ahonen (Mentalisti)

Niin kotimaisesta kuin ulkomaisestakin mediasta tuttu Jose Ahonen on kokenut esiintyjä, joka osaa ottaa haltuun sekä yleisön että erilaiset tilanteet. Jose on taikuri, mentalisti ja kouluttaja. Mentalistin käyttämät psykologiset tekniikat hyödyttävät ihmisiä sekä liike-elämässä että vapaa-ajalla. Erinomaisia tilanteita tekniikoiden hyödyntämiseen ovat mm. rekrytointi, haastattelut, neuvottelut, turvallisuusala ja myynti. Koulutuksessa avataan oikeita, toimivia psykologisia tekniikoita joiden avulla saat viestisi varmasti perille ja ymmärrät muita ihmisiä paremmin.

Lue lisää

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2