Esittelyssä Petra Gargano

Petra Gargano on artisti, biisintekijä ja laulaja. Hän on tehnyt poikkeuksellisen ja ikäänsä nähden pitkän uran Suomen musiikkikentällä. Hän aloitti jo 13 vuotiaana Tiktak-yhtyeen laulajana ja siirtyi bändin lopettamisen jälkeen soolouralle. Hän on kokenut Tiktak-vuosien megasuosion sekä aloittelevan sooloartistin ja biisintekijän paineet. Vuosien varrella hän on tullut tutuksi myös suosituista koko perheen viihdeohjelmista, kuten Vain elämää, Tähdet tähdet ja Selviytyjät.

Musiikkiuran lisäksi Petra työskentelee yrittäjänä ja toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa vaikuttajana. Hän on myös intohimoinen urheilija ja personal trainer. Hän rakastaa myös coachata ihmisiä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Hän on lisäksi valmistunut Helsingin yliopistosta maisteriksi pääaineenaan orgaaninen kemia. Monipuolisuus onkin Petran vahvuus yrittäjänä ja sitä hän on myös puhujana.

Petra yhdistää puheenvuorossaan tarinoita ja kokemuksia hänen poikkeuksellisen uransa varrelta musiikkiin. Tarinoita ja oppeja kuullaan aina Hollywoodin musiikkimarkkinoista yrittäjäuran kipupisteisiin ja lamaannuttavaan esiintymispelkoon saakka. Viesti on kuitenkin vahva, kaikesta voi selvitä! Petra laulaa puheensa lomassa pätkiä biiseistä, joita hän on ollut tekemässä. Nämä ainutlaatuiset musiikkihetket ovat kuin ikkunoita aiheisiin, joista Petra puhuu. Vaiherikas ja Suomessa täysin poikkeuksellinen urapolku muuntuu Petran puhuessa energiseksi, mukaansatempaavaksi ja innostavaksi puheenvuoroksi.

Puheenvuoroon voidaan yhdistää tilaajan toiveiden mukaan myös kokonaisia musiikkiesityksiä kitaristin tai vaikka koko bändin säestyksellä. Tervetuloa Speakersforumin puhujaksi Petra!

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2