Osaajien houkutteluun ei ole nopeaa ratkaisua – kokeile kuitenkin näitä kolmea vinkkiä

Miten ChatGPT muuttaa työntekoa – työkaluista tunteisiin

ChatGPT voi kuunnella, oppia ja haastaa käyttäjiä. Se voi osallistua luonnollisissa keskusteluissa, jotka ovat merkityksellisiä, henkilökohtaisia ja mielenkiintoisia. Se voi saada heidät tuntemaan itsensä kuulluiksi, arvostetuiksi ja uteliaiksi. Miten ammattilaiset? Mitä tunteita herättää kone joka osaa kirjoittaa järkevää tekstiä? Onko minun taidoilleni käyttöä, olenhan tietokirjailija?

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin uusi kausi tulossa

Speakersforumin ja Jalmari Karvisen kanssa yhteistyössä toteutettu Mitä jos? -podcast saa jatkoa! Pääsemme pian kuulemaan uusia mielenkiintoisia tarinoita oman alansa menestyneimpien asiantuntijoiden kasvusta ja “Mitä jos…?” -hetkistä. Kaikki podcastin puhujavieraat ovat varattavissa sekä virtuaali- että livetilaisuuksiin kauttamme. Seuraa meitä somekanavissamme @speakersforum niin saat ensimmäisenä tiedon kun uudet vieraat ja jaksot julkaistaan.

»Lue koko artikkeli...

Uusia puhujia ja päivitettyjä aiheita 2023

Puhujayhteisömme kasvaa jatkuvasti uusilla asiantuntevilla puhujilla. Lisäksi tarjoamme ajankohtaisimmat ja päivitetyt teemat, jotta löydät juuri oikean puhujan teidän tarpeeseenne!

»Lue koko artikkeli...

Osaajien houkutteluun ei ole nopeaa ratkaisua – kokeile kuitenkin näitä kolmea vinkkiä

“Anna joku helppo vinkki, miten saisin nopeasti houkuteltua meille lisää työntekijöitä.” Ennen kuin kysyjä on saanut lauseensa loppuun, minä olen huokaissut mielessäni: Olen kuullut saman pyynnön viime vuosina monta kertaa.

Työnantajakuvan ja vetovoimaisuuden rakentaminen on pitkäjänteistä työtä, joka lähtee organisaation sisäisestä todellisuudesta eli hyvästä työnantajuudesta, ja jonka tulokset mitataan ennemminkin vuosissa kuin viikoissa. Jos helppoja ja nopeita keinoja olisi, ne olisi jo käytössä.

On kuitenkin olemassa muutamia asioita, joita kannattaa tarkastella. Oletteko kokeilleet jo näitä?

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2