Mitä jos? -podcastin uusi kausi tulossa

Speakersforumin ja Jalmari Karvisen kanssa yhteistyössä toteutettu Mitä jos? -podcast saa jatkoa! Pääsemme pian kuulemaan uusia mielenkiintoisia tarinoita oman alansa menestyneimpien asiantuntijoiden kasvusta ja “Mitä jos…?” -hetkistä. Kaikki podcastin puhujavieraat ovat varattavissa sekä virtuaali- että livetilaisuuksiin kauttamme. Seuraa meitä somekanavissamme @speakersforum niin saat ensimmäisenä tiedon kun uudet vieraat ja jaksot julkaistaan.

Tutustu lisää ensimmäisen tuotantokauden huippuvieraisiin alta. Jaksot ovat kuunneltavissa sekä Spotifyssa ja YouTubessa. Autamme mielellämme seuraavan tapahtumasi suunnittelussa!

Roni Back

Roni Back on todellinen superstara ja suunnannäyttäjä. Hän on ylivoimaisesti Suomen katsotuin tubettaja, jolla on yli 600 000 Youtube-seuraajaa. Roni Backin suosio ja vaikuttavuus on havaittavissa jokaisessa tapahtumassa, mihin hän saapuu paikalle. Roni on vastuullinen vaikuttaja ja hänen ajankohtaiset videot puhuttelevat niin nuoria, kuin vanhempaakin kohderyhmää. Vuonna 2019 hän oli mukana Kauppalehti Option "35 ihmistä, jotka muuttavat maailman" - listauksessa.

Esko Valtaoja

Esko Valtaoja on arvostettu tieteentekijä ja Speakersforumin Vuoden Puhuja 2014. Esko on tähtitieteen emeritusprofessori Turun yliopistosta, entinen Tuorlan observatorion johtaja ja taidegallerian apulainen. Hän on arvostettu tieteentekijä ja myös kiitetty tieteellisen tiedon popularisoija. Tämän myötä hän onkin suomalaisten suosikkitutkija: vuonna 2013 hänet nimettiin merkittävimmäksi elossa olevaksi suomalaiseksi tieteentekijäksi Tieteen tiedotus ry:n tilaamassa kyselyssä.

Marjo Rantanen

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija. Marjo on noussut yhdeksi Speakersforumin suosituimmaksi puhujaksi, aiheinaan miten luoda tulevaisuuden asiakaskokemuksia, työhyvinvointia ja johtaa tunnelmaa muutoksissa. Hänellä on lähes 20 vuoden rautainen kokemus liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja konseptoinnista.

Perttu Pölönen

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.

Saku Tuominen

Saku Tuominen on toiminut yrittäjänä yli 30 vuoden ajan. Hän on perustanut ja myynyt Suomen menestyneimmän tv-tuotantoyhtiön, Broadcastersin ja työelämän tulevaisuutta kehittäneen 925:n. Hän on toiminut maailman kolmanneksi suurimman tv-tuotantoyhtiön, Zodiak Entertainmentin luovana johtajana Lontoossa vastaten luovien tiimien johtamisesta 17 maassa.

Sointu Borg

Sointu Borg on yrittäjä, ekonomi, Diili-voittaja, mediapersoona sekä intohimoinen puhuja. Aiheina korostuvat anteeksipyytelemätön asenne, oman polun rakentaminen, milleniaalien ahdistus, rohkeus sekä periksiantamattoman asenteen löytäminen. Sointu kuuluu tällä hetkellä Suomen kysytyimpiin ja mielipiteitä herättävimpiin henkilöbrändeihin. Hän omaa runsaasti kokemusta juontamisesta, kameran edessä työskentelystä, puhumisesta sekä esiintymisestä. Ammattimainen ja samanaikaisesti osaava sekä rento ote tekevät Soinnun kanssa työskentelystä helppoa ja jouhevaa.

Lauri Järvilehto

Lauri Järvilehto, FT, on Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja Aalto Ventures Program -yrittäjyyskoulutusohjelman johtaja. Hän on uuden rakentamisesta syttyvä filosofi, kirjailija, muusikko ja sarjayrittäjä. Lauri on kirjoittanut useita bestseller-tietokirjoja ajattelusta, oppimisesta ja hyvinvoinnista.

Teemu Arina

Teemu Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Noora Fagerström

Noora Fagerström on perustanut miehensä kanssa Jungle Juice Barin vuonna 2010. Hän työskenteli yrityksen toimitusjohtajana lähes 10 vuoden ajan. Fagerström valittiin Vuoden Kasvuyritysjohtajaksi vuonna 2019, jolloin Jungle Juice Barissa työskenteli yli 500 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli reilu 18,5 miljoonaa euroa.

Mikko Hyppönen

Mikko Hyppönen on Suomen tunnetuimpia ja kysytyimpiä tietotekniikan asiantuntijoita. Hänen erikoisalueensa on tietoturva. Hän on tutkinut tuhansia virustapauksia viimeisen 20 vuoden aikana ja hänen tiiminsä on pysäyttänyt kaikki historian tärkeimmät haittaohjelmaepidemiat. Hän työskentelee tutkimusjohtajana WithSecure Oyj:ssä.

Arman Alizad

Arman Alizad on dokumenttiohjaaja ja televisiotuottaja. Hänen dokumentaariset tv-ohjelmat ovat saaneet suuren suosion, kuten Arman ja viimeinen ristiretki sekä Arman Pohjantähden alla. Vuosien varrella maailmanmatkaaja Arman on reissannut läpi monen maan kohdaten useita kulttuureja ja ihmiskohtaloita. Hän on selvittänyt maailman tilaa uusista näkökulmista ja kyseenalaistaa omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2