Uutiskirje Toukokuu 2023

Tulevaisuuden menestyjät valjastavat intohimon ja rohkeuden pääomaksi

Intohimo on voimakas tunne tai halu, joka ajaa meitä tekemään jotain, josta nautimme tai joka on meille tärkeää. Se on syvä innostus, joka saa meidät antamaan parhaamme ja ponnistelemaan tavoitteemme saavuttamiseksi. Intohimo voi kohdistua mihin tahansa elämänalueeseen, kuten uraan, harrastuksiin, perheeseen tai suhteisiin. Se auttaa meitä löytämään merkityksellisyyttä elämässämme. Intohimo voi olla voima, joka ajaa eteenpäin ja auttaa saavuttamaan tavoitteen, mutta se voi olla negatiivinen voima, joka johtaa ylilyönteihin tai epäterveelliseen käyttäytymiseen.

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Signmark Marko Vuoriheimo

Signmark Marko Vuoriheimo voi olla artisti, puhuja ja juontaja, tilaisuudesta riippuen. Marko on ilmeikäs, viihdyttävä ja muuntautumiskykyinen juontaja, jolla on kokemusta niin seminaareista, avajaisista kuin TV-lähetyksistäkin. Juontokeikoilta hän on saanut paljon positiivista palautetta uuden näkökulman tuomisesta suomalaiseen kulttuuriin.

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Jasmin Hamid

Tämän viikon vieraaksi saapuu tv:stä tuttu näyttelijä ja Speakersforumin 2023 Vuoden Juontaja Jasmin Hamid. Jasminin voi varata tapahtumaasi esimerkiksi juontamaan, puhumaan rahasta, sijoittamisesta ja oman talouden haltuunotosta. Jasminin tyyli on rento ja rehellinen, eikä puheenvuoroissa peitellä epäonnistumisia. Itseoppineen sijoittajan tarinassa riittää samaistumispintaa, sekä hauskoja käänteitä.

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Olli Keskinen

Speakersforumin ja Jalmari Karvisen kanssa yhteistyössä toteutetun Mitä jos? -podcastin vieraaksi saapuu puhuja, yrittäjä ja Kummelista tuttu Olli Keskinen. Mitä jos Olli ei olisi lähtenyt tekemään Kummelia? Miltä hänen uransa näyttäisi nyt? Miten Kummeli luotiin ja millaista sitä oli tehdä? Mitä vinkkejä Olli antaisi niille, jotka haluaisivat itse kokeilla puhujakeikkoja?

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2