Vuoden Puhuja 2024 –ehdokkaat

Äänestä suosikkiasi Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2024! Ehdokkaat ovat saaneet kiitosta erinomaisista puheenvuoroistaan, käsitelleet työelämän tämän hetken polttavimpia teemoja ja ansainneet suurten yleisöjen suosionosoitukset.

Elina Hiltunen

Elina Hiltunen on futuristi, kauppatieteiden tohtori, diplomi-insinööri ja arvostettu luennoitsija. Uransa aikana hän on pitänyt satoja tulevaisuusaiheisia luentoja sekä Suomessa että ulkomailla. Parhaillaan Elina tekee toista väitöskirjaansa Maanpuolustuskorkeakouluun aiheesta science fictionin käyttö puolustusorganisaation ennakoinnissa. Forbes-lehti on listannut hänet maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon.

Signmark Marko Vuoriheimo

Signmark - Marko Vuoriheimo teki mahdottomasta unelmastaan totta ja on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levytti kansainväliselle levy-yhtiölle. Musiikkinsa lisäksi hän on mahtava inspiraattori puhujana, tehden yhteistyötä mm. Ulkoministeriön kanssa. Marko on ilmeikäs, viihdyttävä ja muuntautumiskykyinen esiintyjä, jolla on kokemusta niin seminaareista, avajaisista kuin TV-lähetyksistäkin.

Jaana Saarinen

Jaana Saarinen on näytellyt niin teatterissa, tv:ssä kuin filmeissä lähes koko elämänsä. Lisäksi Jaana on jo vuosien ajan tehnyt esiintymisvalmennuksia, workshoppeja asenteen merkityksestä työelämässä ja pitänyt luentoja omassa elämässä viihtymisestä. Hän on puhujana erittäin mukaansatempaava ja inspiroiva.

Petteri Järvinen

Petteri Järvinen on tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija ja kolumnisti. Petteri on seurannut ja kommentoinut it-maailman kehitystä 1980-luvulta lähtien. Hän puhuu asiat selkeästi ja havainnollisesti, inhimillisestä näkökulmasta ja ilman insinöörijargonia. Luennoitsijana hän on paitsi asiantunteva, myös hauska ja innostava.

Frank Martela

Frank Martela on kansainvälisesti tunnustettu ja Suomen johtava sisäisen motivaation, hyvinvoinnin, merkityksellisyyden ja hyvän elämän asiantuntija, jolla on selkeä näkemys siitä miten näitä edistetään työpaikoilla, organisaatioissa ja yhteiskunnallisesti. Frank on Filosofian Akatemia Oy:n yksi perustajista ja on vuosien varrella pitänyt useita satoja puheenvuoroja suomalaisissa pörssiyhtiöissä, ministeriöissä ja muissa organisaatioissa.

Kimmo Ohtonen

Kimmo Ohtonen on kirjailija, toimittaja, dokumentaristi, media-alan yrittäjä sekä karismaattinen ammattiesiintyjä. Ohtonen osaa luoda rennon mutta varman tunnelman olipa kyse live-tapahtumasta, streamista tai podcastista. Luentokokonaisuuksissaan Kimmo lähestyy aiheitaan poikkitieteellisesti mutta välittömällä otteella, pohtien, kyseenalaistaen, pitäen kuitenkin tarinan punaisen langan koko ajan käsissään.

Ilkka Halava

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja kotimaisen puhujataivaan kestotähti. Hän on yksi Suomen valovoimaisimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Yhden esityksen aikana yleisön aikaan liittyvä epävarmuus, huolestuneisuus ja turhautuneisuus vaihtuvat ymmärryksen kasvuun, mahdollisuuksien tunnistamiseen ja toimijuuden vahvistumiseen.

Nyt voit käydä äänestämässä suosikkiasi täältä!

» Äänestä tästä

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2