Speakersforum Lehdistötiedote 23.9.2015

Speakersforumin Vuoden Puhuja 2015 –ehdokkaat ovat työelämän uudistamisen tienraivaajia

Speakersforum julkisti Vuoden Puhuja 2015 –ehdokkaansa tiedotustilaisuudessa Bisnespäivillä 23. syyskuuta Messukeskuksessa, Helsingissä.

–Työelämää hallitseva epävarmuus näkyy vuoden 2015 puhujavalinnoissa.
Viime vuonna kuultiin optimistisia puheita tulevaisuudesta ja sisäisen motivaation tärkeydestä. Tänä vuonna näiden aiheiden rinnalle ovat nousseet puhujat, joiden aiheet koskevat selkeästi halua uudistaa työelämää ja ravistella vanhoja toimintatapoja sekä yrityskulttuuria, kertoo Speakersforumin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand.

Vuoden Puhuja 2015 –ehdokkaat ovat työpsykologian tohtori Helena Åhman, työelämän tutkija Pekka Pohjakallio, kasvatustieteiden maisteri Marko Vuoriheimo, joka tunnetaan myös kuurona rap-artisti Signmarkina ja kansainvälisen Leonardo-palkinnon digitaalisen työn ja oppimisen uraauurtavista ideoista saanut yrittäjä ja biohakeri Teemu Arina.

Vuoden Puhuja 2015 -voittaja julkistetaan Speakersforumin järjestämässä puhujakulttuurin juhlassa 28. tammikuuta 2016 Vuoden Puhuja 2015 –gaalassa Vanhalla Ylioppilastalolla, Helsingissä. Vuoden Puhuja –ehdokkaiden lisäksi gaalassa palkitaan Vuoden Tulokas, Vuoden Juontaja ja Speakersforumin kansainvälinen puhujavieras.

–Vuoden Tulokas –ehdokkaat ovat start-up –yrittäjä Miki Kuusi, kauppias Sampo Kaulanen, mediakasvo Saimi Hoyer ja lentopallomaajoukkueen valmentaja Tuomas Sammelvuo. He ovat tehneet läpimurtonsa puhuja-alalla hiljattain. Heidän aiheensa heijastavat, mitä puheita tullaan kuulemaan ensi vuonna. Yrittäjyys, rohkeus ja yhdessä tekeminen ovat ainakin siten suosittuja aiheita, summaa Sjöstrand.

Speakersforumin aikaisemmat Vuoden Puhujat:

2014 Esko Valtaoja
2013 Henkka Hyppönen
2012 André Noël Chaker
2011 Arman Alizad
2010 Alf Rehn
2009 Maija-Riitta Ollila
2008 Mato Valtonen
2007 Pauli Aalto-Setälä
2006 Patrick Pata Degerman

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2