Uutiskirje Maaliskuu 2024

Tulevaisuuden kaava

Kirjoittanut Speakersforumin Vuoden Puhuja 2024 –ehdokas Elina Hiltunen. Elina on futuristi, kauppatieteiden tohtori, diplomi-insinööri ja tohtoriopiskelija Maanpuolustuskorkeakoulussa.

»Lue koko artikkeli...

Saisinko huomiosi? – Perttu Pölönen

Perttu Pölösen uusin kirja Saisinko huomiosi? tarjoaa kriittisen, mutta toiveikkaan näkemyksen teknologian käytöstä. Perttu on tunnettu futuristi ja tietokirjailija, joka kirjassaan sukeltaa digitalisaation syövereihin ja käsittelee mm. sovellusten toimintalogiikkaa ja ihmismielen toimintaa.

»Lue koko artikkeli...

Millainen on sinun turvallinen tila?

Yrityksen vuorovaikutuskulttuurilla on suora vaikutus yrityksen tulokseen, henkilöstön työssäviihtyvyyteen ja työhön sitoutumiseen sekä sairauspoissaolojen vähenemiseen. Hyvinvoivan työyhteisön positiiviset vaikutukset heijastuvat myös toimintaamme työn ulkopuolella.

»Lue koko artikkeli...

Tekoälyluennoitsijat Speakersforumilta

Teknologian nopea kehitys muuttaa maailmaamme ennennäkemättömällä nopeudella, pakottaen yritykset pysymään ajan hermoilla säilyttääkseen kilpailuetunsa. Speakersforumin laajasta valikoimasta löydät asiantuntijat, jotka ovat erikoistuneet digitalisaation ja tekoälyn moniin eri osa-alueisiin ja toimintaperiaatteisiin.

»Lue koko artikkeli...

Esittelyssä hyvishakkeri Laura Kankaala

Laura Kankaala on hyvishakkeri, tietoturva-asiantuntija ja kokenut puhuja. Laura on tullut tutuksi muun muassa YLEn hakkeroinnista kertovasta televisiosarjasta "Team Whackistä", jossa hän kahden hakkerikollegansa kanssa osoittaa kuinka älykoti, pelistriimi, auto ja yksilön elämä voidaan saada päälaelleen kyberhyökkäyksien avulla.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2