Uutiskirje Huhtikuu 2024

Neljällä kirjaimella kohti parempaa työelämää?

Oletko jo törmännyt lyhenteeseen DEI? DEI on lyhenne englannin kielen sanoista Diversity (suom. monimuotoisuus), Equity (suom. yhdenvertaisuus) ja Inclusion (suom. inklusiivisuus). Suht tuoreena kirjaimena mukaan on hypännyt myös B, joka tulee englannin kielen sanasta Belonging (suom. yhteenkuuluvuus) muuttaen lyhenteen DEIB:iksi.

»Lue koko artikkeli...

Haastattelussa Markus Mustelin – “Rohkeus ei ole pelon tunteen puutetta vaan sitä, että on motivaatiota pyrkiä kohti pelon tunteen ylitystä”

Puheenvuoroni teemat perustuvat sekä lukuisten ekstreme-projektien kokemuksiin että parinkymmenen vuoden ajan havaintoihini yritysjohtajana. Teemat ovat tuttuja koska organisaatioiden ja työyhteisöjen haasteet ovat yleensä hyvin samankalaisia kun ne, joita kohdataan ekstreme-projekteja läpivietäessä. Mielestäni näiden kautta sekä työtekijät, että johtajat löytävät ammennettavaa ja näkökulmia myös oman työelämänsä haasteisiin ja kehittämiseen.

»Lue koko artikkeli...

Esittelyssä Heini Harve-Rytsälä

Heini Harve-Rytsälä on koulutukseltaan anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri sekä ensihoitolääketieteen dosentti. Heini on työskennellyt operatiivisen toiminnan etulinjassa ensihoitolääkärinä yli kymmenen vuoden ajan, josta viimeiset kahdeksan vuotta lääkärihelikopterissa. Operatiivisen työn lisäksi hänellä on vastuullinen hallinnollinen työtehtävä ensihoidon osastonylilääkärinä.

»Lue koko artikkeli...

Esittelyssä Irina Kalmi

Normeja ravistelemalla: tunnematkaa, arvominää ja rakkautta unohtamatta, niistä on Irina Kalmin sanoma tehty. Kaiken onnistumisen ja menestyksen ydin on ihminen. Ihmisyys onkin lähtökohtana jokaiseen Irina Kalmin puheeseen teemasta riippumatta. Irinaa kuvaillaan aidoksi, läsnäolevaksi ja rohkeaksikin puhujaksi. Hänessä kerrotaan kohtaavan niin tunne, lämmin herkkyys kuin vahvuuskin. Kokemuksensa Irina on hankkinut niin maailman kriisipesäkkeistä kuin pohjolan tuiskuista, löytäen suurimmat opit sukeltamalla itseensä ja ihmisyyden saloihin.

»Lue koko artikkeli...

Luovuus ja innovaatio: kilpailukyvyn kulmakivet

Luovuus ja innovointi ovat olennainen osa yrityksen strategiaa, mahdollistaen uusien kilpailuetujen luomisen ja mukautumisen muuttuviin olosuhteisiin. Ideoiden muuntaminen käytännön toimenpiteiksi ja tuloksiksi vaatii järjestelmällistä prosessia. Eri alojen asiantuntijoiden koulutukset ja keynote -puheet ovat arvokkaita työkaluja, jotka auttavat yksilöitä ja organisaatioita hyödyntämään luovuuttaan tehokkaammin, oppimaan uusista teknologioista ja soveltamaan innovatiivisia ratkaisuja liiketoiminnassaan.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2