Vuoden Puhuja 2019- voittajat

Eilen illalla Suomen puhuja-alan vuoden 2019 merkittävimmät henkilöt kokoontuivat Hotel Kämpin Peilisaliin, jossa upeiden puitteiden saattelemana palkittiin Vuoden Puhuja, Vuoden Tulokas, Vuoden Juontaja, Vuoden Aihe ja Vuoden Löytö sekä Kunniamaininta. Tämän vuoden voittajat ovat:

Marjo Rantanen

Vuoden Puhuja 2019

Tämä puhuja on vakuuttanut ja hurmannut paitsi asiakkaat, myös koko Speakersforumin myyntiorganisaation. Hän on yhdistelmä asiantuntijuutta ja rentoa, usein humorististakin otetta. Hän jättää jäljen kuulijoidensa mieliin jokaisella toimeksiannollaan ja luo merkityksellisyyttä aitoudellaan. Tämä puhuja on ansainnut tittelinsä Vuoden Puhujaksi 2019.

Ville Ojanen

Vuoden Tulokas 2019

Tämä puhuja liikkuu luontevasti omassa työssään akateemisen osaamisen ja käytännön yrittäjätoiminnan rajapinnoilla, mikä tuo hänen puheisiinsa käytännönläheistä huippuasiantuntijuutta. Hänen vaikuttava asiantuntemuksensa ja helposti lähestyttävä persoonansa luovat yhdessä reseptin puheelle, joka herättää ajatuksia ja liikuttaa tunteita.

Kirsi Alm-Siira

Vuoden Juontaja 2019

Tämä juontaja vakuuttaa asiantuntemuksellaan ja monipuolisella kyvyllään ottaa asiakkaiden tapahtumien teemoja ja aihepiirejä uskottavasti haltuun. Vuosien kokemuksella hän sovittaa juontamisen tai moderoinnin rytmiikkansa taidokkaasti rentoihin yritysjuhliin tai asiapitoisiin business-seminaareihin. Hän on yhdistelmä rautaista kokemusta ja persoonallista otetta.

Olli Keskinen ”Parempi työpäivä”

Vuoden Aihe 2019

Tämä puhuja on tehnyt vaikuttavan kehitystyön jalostaakseen uransa, osaamisensa ja ajatuksensa puheenvuoroksi, joka on sisällöltään täyttä timanttia. Tilaisuudesta toiseen puhuja saa yleisön inspiroitumaan tämän hyödyllisen, mutta hauskan puheenvuoron jälkeen. Puhuja omaa uniikin taidon säädellä puheenvuoron hauskuutta kohderyhmän toiveiden mukaisesti.

Iiro Seppänen

Vuoden Löytö 2019

Tämä löytö hyppäsi puhuja-alalle korkealta ja vauhdilla, mutta suunnitelmallisesti ja hallituin riskein. Hän on viihteen ammattilainen ja näkee mahdollisuuksia siellä, mihin muut eivät ole osanneet katsoa. Vuoden Löytö on uniikki tarina hallituista riskeistä, päättäväisyydestä, sisusta ja ikuisesta optimismista - tarina, joka suomalaisten tulisi kuulla.

Timo Kiuru

Kunniamaininta

Tämä puhuja kuuluu harvalukuiseen kansainvälisen tason ja kiinnostavuuden omaavien puhujien joukkoon Suomessa. Hänen intohimonsa merkityksellisten kokemusten luomisessa näkyy konkreettisesti hänen puheenvuoroissaan ja erityisesti esitysmateriaalien visuaalisessa huippulaadussa. Näistä syistä Speakersforum haluaa palkita tämän puhumisen uudistajan ja edelläkävijän.

Illan juonsi Speakersforumin Vuoden Juontaja 2017 –ehdokas Tero Karhu. Puhujana tilaisuudessa kuultiin Ruotsin Vuoden Tulokas 2019- voittaja Gunnar Söderström.

Tutustu Vuoden Puhuja- voittajiin täältä

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2