Ilmasto- ja kiertotalous puheenvuorot

Ilmaston lämpeneminen on yksi suurimmista globaaleista kriiseistämme, jolla on merkittäviä vaikutuksia ympäristöön, yhteiskuntaan, politiikkaan ja talouteen. Alan asiantuntijat työskentelevät ympäristöhaasteiden ja kestävän kehityksen parissa ja tarjoavat näkökulmia ja käytännön ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.

Olipa kyseessä yrityksen sisäinen koulutustilaisuus, konferenssi tai muu laajempi kokonaisuus, ilmastopuhujamme voivat tarjota osaamisellaan merkittävän lisäarvon tilaisuudellesi. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään sopivimmat puhujat tapahtumaasi. Meillä on laaja verkosto eri alojen asiantuntijoita, jotka voivat räätälöidä puheenvuoronsa vastaamaan tarpeitanne. Tutustu muun muassa heihin:

Anne Raudaskoski

Anne Raudaskoski on kiertotalouden pioneeri ja asiantuntija, joka paketoi faktat selkeäksi, inspiroivaksi ja osallistavaksi kokonaisuudeksi kuulijakunnan mukaan. Anne on Ethica Oy:n kiertotalousstrategisti ja toinen perustaja. Hänellä on mittava kokemus kiertotalouden, kiertotalouden mukaisen suunnittelun (circular design) ja uudistavan liiketoiminnan (regenerative business) esitelmöinnistä Suomessa sekä kansainvälisesti. Hän myös kirjoittaa aiheesta säännöllisesti eri asiantuntijafoorumeille. Lue lisää

Ville Availa

Ville Availa on energinen digitalisaatio-, vastuullisuus- ja muutosjohtaja. Hän perusti teknologiayrityksensä ollessaan 18-vuotias lukiolainen. Kiertotalous-startupin aika tuli reilut 20 vuotta myöhemmin, kun tarve auttaa yrityksiä kestävämpään ja fiksumpaan toimintaan kasvoi ylitsepääsemättömän suureksi. Lue lisää

Kimmo Ohtonen

Kimmo Ohtonen on kirjailija, toimittaja, dokumentaristi, media-alan yrittäjä sekä karismaattinen ammattiesiintyjä. Viimeisen kymmenen vuoden ajan Kimmo on toiminut juontajana ja moderaattorina erilaisten aiheiden parissa kulttuurista luontoon ja politiikasta sosiaalisiin aiheisiin niin julkisella kuin kaupallisellakin puolella. Kimmo luennoi mm. ilmastoahdistuksen käsikirjasta ja ratkaisujen löytämisestä kriisin keskellä. Lue lisää

Herkko Plit

Pitkän linjan energiamiehenä Plitillä on kokemusta vaativista johtotehtävistä esimerkiksi EU komissiossa, Fortumilla ja Työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston teollisuusneuvoksena sekä valtionyhtiö Baltic Connector Oy:n toimitusjohtajana. Hän on suorittanut myös lukuisia kansainvälisiä energia-alan toimeksiantoja asiantuntijaroolissa. Hän on innostava energia-alan puhuja, joka valottaa tulevaisuuden näkymiä niin Suomen ja EU:n energiapolitiikan kuin vihreän siirtymän ja uuden vetytalouden, kaasumarkkinoiden tai ydinenergian osalta. Lue lisää

Esa Saloranta

Esa Saloranta avaa puheessaan näkymät, joissa kaikesta huolimatta piilee vahva toivo. On ymmärrettävä hallitsevat paineet, ja nähtävä niiden läpi. Pitkään ilmastotaloutta ja kestävää kehitystä seuranneena, Esa kertoo aitiopaikalta kehityksen suunnat kaikkine haasteineen. Lue lisää

Niklas Kaskeala

Niklas Kaskeala on pitkän linjan ilmasto- ja vastuullisuusvaikuttaja. Niklaksella on lähes 20 vuoden kokemus kestävästä kehityksestä ja ilmastonmuutoksen hillitsemisestä. Hän on työskennellyt näiden teemojen parissa mm. CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundationissa ja Pelastakaa Lapset järjestössä. Lue lisää

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2