Speakersforum All Stars -voittajat

Juuri ennen kesälomasesongin alkua paljastimme Speakersforum All Stars –äänestyksen kärkikuusikon, jotka te valitsitte kahdenkymmenen huippupuhujan joukosta. Palkintojenjakotilaisuus järjestettiin uudessa Speakersforum –studiossa ja juontajana toimi Speakersforumin Vuoden Juontaja 2019 – Kirsi Alm-Siira.

Ensimmäinen voittaja Perttu Pölönen korosti menneisyyden toimivan peilinä tulevaisuuden ymmärtämistä varten sekä kertoi matkustavansa mieluummin ajassa kauas kuin lähelle.

Toinen palkittava Esko Valtaoja kertoi olleen lapsena ujo ja ihmetteli suosiotaan puhujana. Valtaoja ei myöskään usko että ihmiskunta tulee asettumaan marsiin ainakaan vielä vuoteen 2030 mennessä, mutta ihmisen uteliaisuuden ansiosta sinne ollaan kovasti matkalla.

Filosofi Esa Saarinen havainnoi tuttuun tapaan että puhuminen on ennen kaikkea ajattelun viemistä eteenpäin ja että puheen merkitys tiivistyy todellisten ajatusten ajattelemiseen ja todellisten tunteiden tuntemiseen, joka toimii heijastuksena ihmisenä olosta.

Saku Tuominen otti palkinnon vastaan etänä Italista käsin ja alleviivasi koronavuoden positiivisia puolia kuten elämän epävarmuuden hyväksymistä, kasvua ja kiitollisuutta.

Tunneluennoitsija Camilla Tuominen muisteli tunteiden ennakkoasetelmaa työelämässä vuonna 2012 kun aloitti luennoinnin ja tunsi suurta kiitollisuutta teeman huikeasta menestyksestä Suomen eri toimialoilla. Tuominen halusi kiittää asiakkaitaan heidän rohkeudesta nostaa tunteiden merkitys pintaan omissa organisaatioissaan.

Viimeinen palkittava, Marjo Rantanen, muisteli ensimmäistä puheenvuoroon koskaan Speakersforumilla ja korosti kuinka tiimityö on ollut merkittävässä roolissa puhujana menestymisessä. Rantanen kertoi kaipaavansa ennen kaikkiaan live-tapahtumissa nousevaa puheen sorinaa ja siellä syntyvää tunnelmaa.

Mikäli et ehtinyt vielä katsomaan palkintojenjakolähetystä niin se on katsottavissa kokonaan täältä

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2